5.12.19

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ

Αν και έκανε ένα τραγικό ξεκίνημα όταν βρέθηκε να χάνει με 31-18 στα μισά της δεύτερης περιόδο, ενώ και στα μισά της 4ης περιόδου έπαθε ένα blackout όταν με ένα 9-0 οι Πολωνοί γύρισαν το 66-70 σε 75-70, η Βασίλισσα χρησιμοποιώντας όλο το βάθος του ρόστερ της κατάφερε αρχικά να ξαναμπεί στο παιχνίδι πριν πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τα τρίποντα του Γιαννόπουλου και την τακτική παρουσία των Μαυροειδή, Chalmers  και στο τέλος να φτάσει στη νίκη επί της Anwil παίζοντας υποδειγματικά στα τελευταία 2'30" τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.. Έτσι παραμένει μαζί με τη Hapoel στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου στο φινάλε του α γύρου.

 Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν ο MVP της αναμέτρησης όχι μόνο γιατί με τα δυο του τρίποντα στο τέλος του ημιχρόνου μας έδωσε τη δυνατότητα να ροκανίσουμε τη διαφορά και με τα επόμενα δυο στις αρχές του β' μπορέσαμε να περάσουμε μπροστά στο σκορ, αλλά και γιατί έπαιξε αρκετά καλή άμυνα και στο τέλος όταν μάζεψε κάποια παραπάνω από κρίσιμα ρημπάουντ. Πρώτοι σκόρερ ήταν ο Langford -που μπορεί να ήταν καλά κλεισμένος αλλά με το δικό του επιθετικό ταλέντο επιστρέψαμε από το 75-70- με τον Maciulis που ανέβαινε όσο πέρναγε η ώρα και πρόσφερε και το κάρφωμα για κερασάκι στην απόδοσή του.

Ο Sant-Roos απαλλαγμένος από τα πολλά οργανωτικά καθήκοντα ήταν αρκετά φρέσκος στο τέλος για να κάνει τα απανωτά κλεψίματα-καρφώματα αλλά και για να δώσει την ασιστ για το νικητήριο καλάθι, βοηθώντας για άλλη μια φορά και στις δυο πλευρές του παρκέ..
Και ήταν απαλλαγμένος γιατί παρά την κακή βραδιά του Γκίκα που έπαιξε ελάχιστα, υπήρχε ο Chalmers που για πρώτη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του παρά τα πολλά άστοχα τρίποντα και πάλι.. Μετά το παιχνίδι στη Γαλλία θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα παραμείνει ή όχι τελικά στο ρόστερ..

Ο κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε δυναμικό παρόν και χάρηκε τη σημαντική αυτή νίκη.
 Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: