6.2.20

ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παίζοντας καλά μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, η Α.Ε.Κ. κέρδισε την Anwil με 83-72 και τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της. Έτσι στη φάση των 16 του BCL θα αντιμετωπίσει κάποια από τις Filou Oostende, Nizhny Novgorod, Telekom Baskets Bonn. Τα παιχνίδια θα γίνουν 3-4/3 (OAKA), 10-11/3 (εκτός έδρας) και αν χρειαστεί και 3ο 17-18/3 (ΟΑΚΑ), ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 18/2. Πριν να μάθουμε αντίπαλο όμως θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Κύπελλο - οι ημιτελικοί είναι στις 12/2 και ο τελικός στις 16/2.

 Οι δυο πιο έμπειροι παίκτες μας ήταν σε πολύ καλή βραδιά αναδεικνυόμενοι σε στατιστικά καλύτερους στον αγώνα. Ο Maciulis έδωσε λύσεις με τα σουτ απ'εξω ενώ έδεσε και την άμυνα, ο Ζήσης ήταν floor manager μοιράζοντας ασιστ και τελειώνοντας προσπάθειες όταν χρειάστηκε.

Ο παίκτης που άλλαξε όμως το παιχνίδι με την παρουσία του και στις δυο πλευρές του παρκέ ήταν ο Ρογκαβόπουλος που πραγματοποίησε σαφέστατα την καλύτερή του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα, σκοράροντας και 15π με 4/6 3π (ήταν 1ος σκόρερ μαζί με Χρυσικόπουλο που έκανε κι αυτός καλό ματς επιθετικά) πέρα από την άμυνα και την ενέργεια που έβγαλε κι έδειξε πως μάλλον ο forward που ψάχνει η ομάδα βρίσκεται ήδη σε αυτήν..

Δείτε όλο το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: