17.10.21

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ..

 Μια τραγική σε όλα τα επίπεδα Α.Ε.Κ. γνώρισε την ήττα και με μεγάλη διαφορά -που μπορεί να αποβεί οδυνηρή- από τον μετριότατο Απόλλωνα στην Πάτρα καθώς μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και για λίγο στο τρίτο είχε υποφερτή απόδοση, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα η παρουσία της στο παρκέ ήταν εντελώς αποκαρδιωτική. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις - ειδικά στην περιφέρεια καθώς ο Angola είναι τραυματίας, ο Φλιώνης στα pits με covid, ο Κόνιαρης που φέρεται να έχει κλείσει θέλει ένα μήνα να επιστρέψει, όμως και πάλι δεν νοείται ούτε ομάδα να κάνει σχεδιασμό θεωρώντας πως δε θα έχει απώλειες λόγω τραυματισμών ή covid, ενώ όταν το ρόστερ είναι λειψό το να το κάνεις ακόμα μικρότερο εξοβελίζοντας στην άκρη του πάγκου αρκετούς παίκτες δεν είναι ότι καλύτερο.

Και ναι, οι Μπόγρης-Φιλιππάκος-Μαυροειδής-Σαξιώνης-Καρλής δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε στο ρόστερ, όμως και οι Διαμαντάκος-Ζούμπος-Τσιακμάς-Κογιώνης-Μολφέτας είναι μάλλον στα ίδια και χειρότερα ενώ και οι ξένοι των Πατρινών μόνο καλύτεροι από τους δικούς μας δεν είναι οπότε ούτε το μπάτζετ, ούτε το ρόστερ, ούτε οι απουσίες ευσταθούν σαν δικαιολογίες για τέτοια θλιβερή εμφάνιση..

Το μόνο παρήγορο είναι η παρουσία του Hummer που έδειξε καλά στοιχεία. Δεν είναι όμως ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του, αλλά ένας που θα βοηθήσει ένα ρολαρισμένο σύνολο - κάτι από το οποίο απέχουμε παρασάγγας αυτή τη στιγμή..  Και μπορεί όταν γυρίσει ο Φλιώνης με τον Angola κι ενσωματωθεί ο Κόνιαρης να αλλάξει δραστικά αγωνιστικά η εικόνα, όμως μέχρι να συμβεί αυτό σε περίπου ένα μήνα μπορεί να είναι πλέον πάρα πολύ αργά σε όλα τα μέτωπα.. Στην Ευρώπη μέχρι τη διακοπή για τα "παράθυρα της FIBA" που αναμένεται να γίνει αυτό, θα έχουν ήδη παιχτεί τέσσερις αγωνιστικές και θα έχει πετάξει η σεζόν, ενώ στην Α1 υπάρχουν τα ματς με Άρη μέσα, Ιωνικό έξω και Κολοσσό μέσα, στα οποία θα κριθεί σε μέγιστο βαθμό η εγχώρια πορεία της. Έτσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο με το καλημέρα και οι προοπτικές μόνο ευοίωνες δεν είναι..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: