20.10.21

ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ..

 

Συνεχίζοντας τις όχι απλά κακές αλλά και αποκαρδιωτικές της εμφανίσεις η Α.Ε.Κ. έχασε εύκολα και από την Nutribullet Treviso στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων κι έτσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο BCL με το καλημέρα... Αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση έστω στα playin για να παραμείνει ζωντανή στη διοργάνωση ελπίζοντας να ανέβει σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να κερδίσει τη VEF Riga μέσα-έξω, κάτι που αυτή τη στιγμή με την παρούσα σύνθεσή της, φαντάζει μάλλον ουτοπικό. 

Μπορεί οι απουσίες των Angola-Φλιώνη να ήταν σημαντικές αλλά δεν δικαιολογούν με τίποτα την κάκιστη αγωνιστική νοοτροπία της ομάδας - ειδικά στην άμυνα που δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πλάνο.. Ούτε την αδιαφορία που έδειχναν στο παρκέ κάποιοι παίκτες από τους οποίους θεωρητικά περίμεναν πολλά ή λιγότερα έμειναν είτε άποντοι είτε αμέτοχοι.. 

Με μόνο δυο παίκτες να ΄τραβάνε το κουπί', τον Colom (που έπαιξε με δική του ευθύνη αφού ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα κι ήταν στο νοσοκομείο) και τον Hummer (που ήταν εξαιρετικός απλά κάνοντας τα απλά και βασικά πράγματα), άλλους δυο να έρχονται από τον πάγκο και να προσπαθούν όσο μπορούν (Μαυροειδής, Φιλιπάκος) και τους Vaulet-Jelovac απλά να μην είναι θεατές χωρίς να είναι καλοί ήταν δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα από μια στοιχειωδώς σοβαρή και οργανωμένη ομάδα σαν την Treviso.. Αν δεν αλλάξει άμεσα αυτή η κατάσταση το μέλλον προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο..




Δεν υπάρχουν σχόλια: