8.5.22

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

 

Μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα αφού ενώ προηγήθηκε με άνεση στο ημίχρονο κατάφερε να κάνει το ματς ντέρμπυ στο β και από τα λάθη της και τις κακές επιλογές, αλλά και από καθοριστικά-κομβικά σφυρίγματα των γκρι, αλλά τελικά η Α.Ε.Κ. πέτυχε την 6η νίκη της στα τελευταία 7 παιχνίδια (5-1 με τον Segura στον πάγκο) και κλείδωσε και μαθηματικά την 4η θέση της regular. Κάτι που με βάση τις συνθήκες φέτος (Jelovac, απώλειες-ελλείψεις, ban κλπ) είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι παραπάνω από θετικό. Ας μην ξεχνάμε πως στην ιστορία της Α1 από το 1986/97 μόλις 7 φορές, τερμάτισε σε καλύτερη θέση από την τωρινή..



Στα προημιτελικά θα βρει απέναντι της είτε τον Προμηθέα αν κερδίσει την Τετάρτη τη Λάρισα, διαφορετικά ενδέχεται να αντιμετωπίσει και τον Άρη ή και τους Θεσσαλούς. Κορυφαίος παίκτης μας ήταν για άλλο ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα ο Quino Colom, που πέρα από τα οργανωτικά του καθήκοντα ήταν και αυτός που 'καθάρισε' στο τέλος με τις προσπάθειές του, κόβοντας τις βλέψεις των φιλοξενούμενων.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Hummer που ήταν ο δεύτερος πυλώνας στον οποίο στηρίχθηκε η ομάδα για τη νίκη, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Σίγουρα έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι με την επιστροφή του Angola -που ειδικά στο 2ο ημίχρονο όπως έπαιζε ήταν τροχοπέδη για το παιχνίδι μας. Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα χρονικά περιθώρια και θα πρέπει ο Segura να ανακατέψει την τράπουλα μέσα στα παιχνίδια.. το καλό είναι πως έχει πλέον τη δυνατότητα για ένα πλήρες ρόστερ καθώς η μόνη απώλεια (;) είναι αυτή του Παππά που έχει "κατέβει από το τραίνο".




Δεν υπάρχουν σχόλια: