24.11.22

ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ..

 

Όπως και στα Άνω Λιόσια στο πρώτο παιχνίδι έτσι και τώρα στη Βόννη, η ομάδα μπάσκετ έκανε τραγικό τρίτο δεκάλεπτο (24-12 το επιμέρους σκορ χθες, 10-29 στο προηγούμενο..) κι έτσι έχασε ξανά από τους Γερμανούς με συνέπεια να μείνει τελευταία στον όμιλο μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής. Πλέον με 1-3 χρειάζεται πρακτικά να κερδίσει και τα δυο -εντός έδρας- ματς που της μένουν για να μην αποχαιρετήσει τη διοργάνωση πριν έρθουν τα Χριστούγεννα όπως πέρσι.. Και με το 3-3 δεν είναι και μαθηματικά εξασφαλισμένη η πρόκριση ..  Ουσιαστικά η πρόκριση κρίνεται στο παιχνίδι με τη Reggio Emilia.. Κερδίζουμε και κρατάμε μια βολική ισοβαθμία με 2-0 και ελπίζουμε.. διαφορετικά...

  Η ομάδα μπήκε αρκετά σωστά στο πρώτο ημίχρονο και αν είχε αποφύγει επιπόλαια τελειώματα και ήταν λίγο πιο εύστοχη στις βολές θα μπορούσε να είχε ένα προβάδισμα 5-6 πόντων στα αποδυτήρια, αντί του -1 και να βλέπαμε άλλο ματς στη συνέχεια.. Όμως μετά την ανάπαυλα οι απανωτές κακές επιθέσεις πέταξαν στα σκουπίδια την καλή σχετικά άμυνά μας στα πρώτα 2-3', η επιπολαιότητα του Frazier έστρωσε το χαλί στον Shorts που βρήκε ρυθμό και δεν σταματιόταν έπειτα ενώ και ο coach μάλλον θόλωσε ξεχνώντας πως είχε κι άλλους παίκτες στον πάγκο..

Με τον βασικό οργανωτή να είναι παρά τους 16π πολύ άστοχος (3/12 σουτ, 1/13 2π συνολικά στη διοργάνωση..) κι επιπόλαιος, τον McGriff σε πολύ κακή μέρα, τον Madsen να μη θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη με την Reggio, τον Κόνιαρη ακόμα άχρωμο-άγευστο-άοσμο, τον Miles να πατάει παρκέ μόνο για ένα σκάρτο τρίλεπτο, δυστυχώς δεν ήταν αρκετές οι φιλότιμες προσπάθειες των Mitchell και Strelnieks (μόνο επιθετικά) αλλά και του Φλιώνη που ήταν αρκετά θετικός μετά από την πολύμηνη αποχή του..




Δεν υπάρχουν σχόλια: