6.11.22

ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ

 

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπάσκετ που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο Λαύριο κερδίζοντας τελικά με 67-84 κι έτσι πάει με ηρεμία στην διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων της Εθνικής, αφήνοντας πίσω τις δυο εντός έδρας ήττες την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί οι τυπικά γηπεδούχοι -γιατί και πάλι κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας οι κιτρινόμαυροι οπαδοί- να είναι ουραγοί και χωρίς νίκη, αλλά από τη στιγμή που είχαν περάσει ήδη από εκεί Προμηθέας & ΠΑΟΚ η νίκη ήταν εκ των ουκ άνευ για να μη χάσει κι άλλο έδαφος .

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος για τρία δεκάλεπτα, καθώς οι αντίπαλοι εκμεταλλευόντουσαν τα πολλά & αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες μας και όχι μόνο ροκάνισαν τη διαφορά που είχαμε δημιουργήσει στο 2ο δεκάλεπτο όταν προηγηθήκαμε και με 16-29 (13') έχοντας τον McGriff σε εκπληκτική μέρα, αλλά πέρασαν και μπροστά (52-51, 28'). Εκεί μίλησε αρχικά ο Strelnieks με συνεχόμενους προσωπικούς πόντους για να ανακτήσουμε το πάνω χέρι στο σκορ, και με τα τρία σερί τρίποντα του Williams (τα δυο και με φάουλ) ανέβηκε η διαφορά στους 20 και η 'σεμνή τελετή έλαβε τέλος' ..
Βέβαια χρειάστηκε να δώσει την ηρεμία που ήθελε η ομάδα ο αγέραστος Βασίλης Ξανθόπουλος που με τις 11 (12 ουσιαστικά) ασιστ που μοίρασε έκανε για άλλη μια φορά σεμινάριο για το πως πρέπει να παίζει ένας play maker καλύπτοντας και τη μέτρια βραδιά του Frazier αλλά και την απουσία του Κόνιαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: