13.4.23

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΚΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΤΟΣ..

 

Εντός παρκέ η ομάδα μπάσκετ επέβαλλε το ρυθμό της και έφτασε τελικά σε μια άνετη επικράτηση με 94-78 επί της Hapoel Bank Yahav Jerusalem κι έτσι έστειλε τη σειρά των προημιτελικών σε τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα στην Pais Arena με τον νικητή της αναμέτρησης να παίρνει και το εισιτήριο για το Final-4 .

Εκτός παρκέ όμως με όσα έγιναν πριν την έναρξη και μέχρι το ημίχρονο, ο πέλεκυς της FIBA αναμένεται να πέσει ιδιαίτερα βαρύς, μια που η ομάδα ας μην ξεχνάμε είναι υπότροπη έχοντας εκτίσει ήδη μια ποινή 3 αγωνιστικών φέτος μετά από όσα έγιναν με την Reggio Emilia..

Με τους διαιτητές να μην κάνουν τα στραβά μάτια στα φάουλ των περιφερειακών των Ισραηλινών, και έχοντας πάρα πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.. Ο Mitchell κυριάρχησε στη ρακέτα (και όχι μόνο), ο Lemar ήταν σε zone επιθετικά μετά τα δυο πρώτα άστοχα σουτ, ο Miles επέστρεψε μετά από καιρό σε θετικές εμφανίσεις, ο Φλιώνης ήταν εξαιρετικός, ακόμα και ο Κόνιαρης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στα κιτρινόμαυρα κι έτσι οι χαμηλές στροφές των Williams-Oriola στην επίθεση δεν της επηρέασαν διόλου.

Βίντεο από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: