24.4.23

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..

 

Δεν μπόρεσε να κάνει το break στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στο κλειστό της οδού Κέννεντυ η ομάδα μπάσκετ χάνοντας τελικά με 87-73 από το Περιστέρι bwin, πληρώνοντας τόσο την αδράνειά της στο διάστημα 5-15' και την επιθετική της δυσπραγία στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν δεν πέτυχε κανένα καλάθι εντός πεδιάς, αλλά και τα σφυρίγματα των γκρι.. Ενδεικτικό πως στο ξεκινημα της τελευταίας περιόδου και με το ματς να είναι ακόμα κλειστό οι βολές ήταν ..28-9 υπέρ των γηπεδούχων. Σε πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στην Α1 οι κιτρινόμαυροι έχουν εκτελέσει 78 βολές ενώ οι αντίπαλοι...158 ..

Μεγαλύτερο θύμα των σφυριγμάτων μάλλον ήταν ο Mitchell (που είχε και το μυαλό του στα σενάρια για Virtus) καθώς αποβλήθηκε σε μόλις 11,5' με τα τρία τουλάχιστον από τα φάουλ που χρεώθηκε να είναι εφευρέσεις και τραβηγμένα από τα μαλλιά, την ώρα που από την άλλη πλευρά του παρκέ οι διαιτητές είχαν εντελώς διαφορετικά κριτήρια..

Πλέον αν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές για είσοδο στα ημιτελικά θα πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη στα Άνω Λιόσια ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο & καθοριστικό παιχνίδι στο Περιστέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: