14.10.05

Για 18η φορά (σε 26 χρόνια) στα ημιτελικά


Παίζοντας σοβαρά και συνετά η ΑΕΚ πέρασε και από το 'Χαλκιοπούλειο' νικώντας με 61-86 τον τοπικό Ιωνικό. Καλύτεροι παίκτες μας οι Πελεκάνος (10π, 12ρ), Παπαϊωακείμ (14π, 5ρ), Coppenrath (13π, 6ρ) και ο Παπανικολάου (10π με 2/4 3π και 2/3 2π) που δείχνει να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία για να δικαιώσει όσους πίστευαν πως έπρεπε από πέρσι να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η ροή του αγώνα επέτρεψε να γιορτάσουν και το 'Yom Kipur' οι δυο Ισραηλινοί μας, Hajaj & Tamir χωρίς προβλήματα, αφού η αποχώρησή τους λίγο πριν το 30' στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να μας επηρεάσει αγωνιστικά... Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουν και κανένα περίεργο όρο τα συμβόλαιά τους πως δεν παίζουν Σάββατα ...

Έτσι περάσαμε στα ημιτελικά όπου θα κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό που συνέτριψε με 30 πόντους τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα τεράστιας έκτασης επεισόδια ... Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα -λόγω και των όσων έκαναν οι οπαδοί τους και στο Ιβανώφειο την Κυριακή- αμφιβάλλω αν τελικά τιμωρηθούν οι πράσινοι και παίξουν χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ στον α' ημιτελικό... Να θυμήσω πως στους διπλούς ημιτελικούς ΔΕΝ υπάρχουν μετακινήσεις οπαδών.

Αξίζει να σημειώσω πως με την πρόκριση μας επί του Ιωνικού θα αγωνιστούμε για 18η φορά σε ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας στα 26 (με το φετινό) χρόνια της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: