11.10.05

ΚΑΛΟ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ...

Το ξεκίνημα της ομάδας μας στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις ήταν αναλογικά θετικό, αφού έπαιξε καλύτερα (ικανοποιώντας κατά διαστήματα τους 500 και όχι 1500 κατά την Ώρα, που βρέθηκαν στο Γαλάτσι) και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη και την πρόκριση. Όμως τίποτα από αυτά δε θα μείνει, αν καταφέρουμε να γίνουμε το επόμενο θύμα του Ιωνικού Λαμίας αύριο στο Χαλκιοπούλειο.

Με βάση τη λογική είμαστε το ακλόνητο φαβορί... Όμως ...
- και η ΜΕΝΤ που έπεσε φέτος στην Α2 ήταν το ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Ιωνικό της Β' Εθνικής, αλλά έχασε.
- και πολύ περισσότερο ο ΓΣ Λάρισας ήταν ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Ιωνικό, αλλά αποκλείστηκε μετά 'πολλών επαίνων'...
- στο Χαλκιοπούλειο έχουμε να κερδίσουμε από την εποχή του Ιωαννίδη (που είχαμε παίξει εκεί εντός με τη Λάρισα), γιατί το 2002 στην Ευρωλίγκα μαζέψαμε 4 κίτρινα φύλλα σε ισάριθμα ματς..

Αφήστε που στην τελευταία πενταετία (με τη φετινή σεζόν) στο Κύπελλο η νίκη μας επί του Απόλλωνα ήταν μόλις και μετά βίας η 3η... (οι άλλες δυο το 2002 στην Καισαριανή με τη Νήαρ Ηστ και το 2003 στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ)...

Και φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε, πως ο Ιωνικός είναι (ανεξάρτητα από τις αδυναμίες του ως ομάδα 2 κατηγορίες παρακάτω) μια σαφέστατα πιο δεμένο σύνολο και αν τον υποτιμήσουμε θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά... Η δεκαετία του '80 στο ποδόσφαιρο στοίχειωνε με τον αποκλεισμό μας στη Λαμία... Ας μην τους μιμηθούν οι μπασκετμπωλίστες μας αύριο...Υ.Γ. (1) Καλός ο Hajaj, καλός ο Καλαμπόκης, καλός ο Coppenrath αλλά νομίζω πως ο Μπουρούσης ήταν όλα τα λεφτά την Κυριακή στο Γαλάτσι... Ίσως βέβαια να το κατάλαβε και η διοίκηση και γι'αυτό να παρέμεινε. Δεν αποκλείω να τον (ξε)πουλήσουμε κι αυτόν, αφού ολοκληρωθούν οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Υ.Γ. (2)Ωραίες οι ανακοινώσεις για το ποιοι είναι οι σωστοί Αεκτζήδες. Να υποθέσω πως όσοι δεν ήταν στο Γαλάτσι την Κυριακή δεν είναι "σωστοί" κατά την διοίκηση Φιλίππου. Συνεπώς, στην ίδια κατηγορία των "μη σωστών" βάζει και τον εαυτό του, αφού και ο πρόεδρος της ΚΑΕ έλαμψε δια της απουσίας του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: