2.4.06

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ

Το παιχνίδι δεν το είδα αφού δεν πήγα Πάτρα και η τηλεόραση δεν το έδειξε, αλλά όπως έμαθα η ομάδα έπαιξε καλά μετά από αρκετό καιρό (ουσιαστικά από το ματς με τον Άρη στο Γαλάτσι πριν περίπου ένα μήνα) και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της έπειτα από τις 15 Γενάρη που είχαμε κερδίσει στην Κοζάνη. Μάλιστα με το 74-81 υπερκαλύψαμε το -6, από το 80-86 του πρώτου γύρου. Αχρείαστη να'ναι η διαφορά, αλλά καλύτερα να είναι αχρείαστη παρά να μην είναι υπέρ μας.

Για άλλη μια φορά στηριχθήκαμε στην τριπλέτα των Μπουρούση (17π, 14ρ), Πελεκάνου (20π-σταθερά ο καλύτερος παίκτης μας μέσα στο 2006), Hajaj (5 ασ, 2κλ) αλλά και στην πολύ σημαντική επιθετική συνεισφορά του Παπαϊωακείμ (12π σε 11'). Μπορεί οι Forte & Abrams να σκόραραν εναντίον μας κατά βούληση, αναδεικνύοντας τα προβλήματα μας απέναντι σε βαριά forward και στην περιφερειακή άμυνα, αλλά οι δυο δε μπορούσαν να κερδίσουν τους τέσσερις.

Πλέον τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα για τη συνέχεια, αφού φαίνεται να εξασφαλίζουμε μια θέση στην πρώτη οκτάδα... Αν και ποτέ δεν πρέπει κανείς να είναι σίγουρος με τη φετινή ΑΕΚ και την απόδοσή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: