10.4.06

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ



Μπορεί το Μαρούσι να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, αλλά η νίκη που πετύχαμε στο Γαλάτσι κόντρα στην ομάδα του Γιαννάκη δεν παύει να ειναι σημαντική. Όχι μόνο γιατί παραμείναμε σε τροχιά εξάδας, αλλά και γιατί μετά από τρία χρόνια πήραμε ένα ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο Μαρούσι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο δε βρέθηκαν περισσότεροι από 300 οπαδοί της Βασίλισσας, αφού άλλοι τόσοι ήταν στο Μπραχάμι και πανηγύριζαν το πρωτάθλημα στο Γυναικείο βόλλεϋ, ενώ η πλειοψηφία φυσικά ως συνήθως, είχε θρονιαστεί στις πολυθρόνες για να δει την ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε στην Τούμπα. Με το συνηθισμένο κοινό λοιπόν στις εξέδρες του κλειστού του Γαλατσίου, η ομάδα μας απέδωσε αρκετά καλά και έφτασε δίκαια στη νίκη επί του ισχυρότερου αντιπάλου που έχει κερδίσει φέτος εντός συνόρων.

Κλειδί για τη νίκη ήταν η καταλυτική εμφάνιση στην επίθεση από τον Γιώργο Τσιάρα που πέτυχε 19 πόντους με άψογα στατιστικά (4/6 2π, 3/3 3π) και κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση (επίσης 19π, αλλά και 13ρ). Στην περιφέρεια συνέχισαν στα γνωστά στάνταρντ οι Πελεκάνος & Hajaj βοηθώντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ενώ ιδιαίτερη συμβολή είχε και ο Jerel Blassingame στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο -όποιο- κοινό μας. Ο νεοφερμένος αμερικανός έδειξε καλά στοχεία, με τα τρία τρίποντα που πέτυχε μας κράτησε μπροστά σε κρίσιμα σημεία, ενώ με το καλάθι στα 43" κλείδωσε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: