7.11.07

Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ !



Ενώ όλοι περίμεναν κάποιον από τους Αργύρη Πεδουλάκη (κυρίως) ή Dragan Sakota να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, η διοίκηση έκανε την έκπληξη συμφωνώντας με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο 45χρονος Χαλκιδαίος κώουτς ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα από την ΑΓΕ Χαλκίδας την οποία ανέβασε από τη Γ' Εθνική στην Α2. Στη συνέχεια ήταν βοηθός του Milan Minic στον Άρη και του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι. Τις προηγούμενες δυο χρονιές ήταν assistant του Dusan Ivkovic στη Ντιναμό Μόσχας. Σαν παίκτης είχε περάσει από Απόλλωνα Πάτρας, Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Να πω πως τρελλάθηκα από τη χαρά μου με τη συγκεκριμένη επιλογή, θα είναι ψέμα. Άλλωστε για τον παίκτη Αγγέλου σε Πανιώνιο-Ολυμπιακό, αλλά και για τον βοηθό-Αγγέλου στο Μαρούσι έχω μια από τις χειρότερες απόψεις, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των οπαδών μας που του έχει σούρει κατά καιρούς τα μύρια όσα. Ελπίζω να είναι αλήθεια όσα θετικά λέει για αυτόν ο Ντούντα, αφού ο προηγούμενος βοηθός του ο Κατσικάρης έχει πλέον καταξιωθεί και στο χώρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν παύει όμως να είναι ένα στοίχημα το να δίνεται η ομάδα σε κάποιον προπονητή χωρίς καμιά απολύτως πείρα στη θέση του head coach.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την μπασκετική φιλοσοφία αλλά και τη νοοτροπία που θα μπορέσει να εμφυσήσει στους παίκτες ο Αγγέλου.

Αυτό που μετράει σαν θετικό για μένα, είναι πως ο Αγγέλου δεν κώλωσε να αναλάβει πριν το ματς του Ελληνικού και να υποστεί μια πιθανή ήττα με το καλημέρα. Κάτι που δεν είχε κάνει πχ ο Πολίτης το '99, όταν περίμενε να χρεωθεί τον αποκλεισμό από το Σαπόρτα ο Κατσικάρης για να αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: