8.2.08

ALL STAR ΚΟΥΡΟΥΝΑ...

Ξαναχτύπησε στα κιτρινόμαυρα πέριξ η κουρούνα του All Star Basket, καθώς στο τεύχος που κυκλοφόρησε χθες, υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα :


Για τον ... Πίξι δε θα ήθελα να σχολιάσω, καθώς τον θεωρώ σαν έναν από τους πέντε χειρότερους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο μας (Κυρίτσης, Σούμποτιτς, Καλαφατάκης, Κακιούσης, Αγγέλου με χρονολογική σειρά) .
Αυτό όμως για τις φετεινές οφειλές και τέτοιου ύψους είναι κεραυνός εν αιθρία αν ισχύει...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος του post θα μπορούσε να ήταν … «Η κουρούνα ξαναχτυπά». Το περίεργο είναι ότι αυτά γράφονται σε στήλες όπως η «κουρούνα» και κάτι … καθημερινές «… ασίστ» οι οποίες είναι ανυπόγραφες και έχουν πάνω κάτω την ίδια θεματολογία …. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όπως και να έχει νομίζω ότι τα εσωτερικά της ομάδας θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα που θα μας απασχολεί. Αλλά επειδή κάποιοι το κάνουν πρώτο και κύριο είμαι αναγκασμένος να αναφέρω…
* Ο Σολεαποκλεισμένος καλώς ή κακώς έχει ρίξει πρόστιμο στους παίκτες για την κακή τους παρουσία τον Δεκέμβριο. Κάποιοι, που για ‘μένα γράφουν κακοπροαίρετα, θέλουν το πρόστιμο αυτό να είναι εκτός νόμου. Αλλά… ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Και να μην είχε κύριοι, δικαιούται ο καθένας που πληρώνει να είναι δυσαρεστημένος και να ρίξει ΠΡΟΣΤΙΜΟ… Το οποίο έχει δικαίωμα να πάρει πίσω όποια στιγμή θέλει, όπως για παράδειγμα στο τέλος της χρονιάς αν και εφόσον είναι ευχαριστημένος.
* Θέμα θα υπήρχε αν, λέω αν, οι παίκτες δεν πληρωνόντουσαν τον μισθό Ιανουαρίου τον οποίο πληρώθηκαν κανονικά την προηγούμενη Τετάρτη. Ο Δρόσος πλήρωσε και όλα καλά. Μάρτυρες των όσων γράφω οι παίκτες της ΑΕΚ.
* Για τον Πίξι δεν ξέρω και δεν γράφω, γιατί δεν ήμουν μπροστά. Η «κουρούνα» μπορεί να ξέρει περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα γιατί μπορεί να είναι φίλος της…
* Ο Δρόσος χρωστάει σε ανθρώπους που θέλει να χρωστάει, όπως είναι ένας απ’ αυτούς που τον πλαισιώνουν και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα αφήνοντας δημοσιεύματα κατά του Δρόσου να διαρρέουν στα κατά τα άλλα κιτρινόμαυρα Μέσα… Του Δρόσου του το έχουν πει πολλοί, αλλά επειδή τον έχει χρόνια συνεργάτη δεν θέλει να το πιστέψει… Όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

Υ.Γ.: Δεν είμαι Δροσικός αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα. Άλλωστε ο ίδιος ο Φιλίππου έχει πει επανειλημμένως στα Μέσα ότι «ο Δρόσος είναι η μοναδική λύση για την ΑΕΚ». Αν έχει κάποια άλλη η «κουρούνα» και όποιο άλλο «ζώο» γράφει να την φέρει στο προσκήνιο. Ξεχάσατε τα περσινά πολύ γρήγορα μου φαίνεται…

haridimos είπε...

Για τον Σούμποτιτς δεν ξέρω.
Από μια πλευρά είναι θετικό το να κοιτάει για προπονητή, γιατί προφανώς θα έχει διαπιστώσει πως ο Αγγέλου δεν κάνει (μια που δεν είναι προπονητής ακόμα).
Από την άλλη ο Σούμποτιτς για μένα είναι κακός προπονητής. (βέβαια ο κακός είναι καλύτερος από τον καθόλου). Με Ζντοβτς-Μπερι έγινε μάγκας στον Ηρακλή και με Ρατζα-Σκοτ στον ΠΑΟ. Μ'αυτούς έκανα πορείες κι εγώ κι εσύ στον πάγκο. Όταν χρειάστηκε να στήσει ομάδες τα έκανε @@ όμως.

Στα χρηματικά τωρα, είχα την εντύπωση πως ο Δρόσος πλήρωνε κανονικά ειδικά τους φετινούς. Τώρα αν έβαλε πρόστιμο το Δεκέμβρη - καλά έκανε με βάση τις εμφανίσεις.
Τα χρέη σε παίκτες είναι που με προβλημάτισαν και πολύ περισσότερο η μη διάψευση από την ΚΑΕ.
Γιατί πχ την περασμένη βδομάδα γράφτηκε κάτι για Γκέρσον-Βουλγαροποιήσεις και μπήκε τώρα διάψευση από τον Ισραηλινό ρέφερι που υποτίθεται πως έλεγε κάποια πράγματα την περασμένη βδομάδα.

Σαφέστατα και δεν νοσταλγώ τον Φιλίππου. Απλά εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός απέναντι στον κάθε ένα. Πέρα από το ότι δεν υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα πέρα από τον Δρόσο..