16.2.08

ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Για πρώτη φορά μετά από ...αιώνες οι ώρες ποδοσφαίρου-μπάσκετ (αλλά και βόλλεϋ) δε συμπίπτουν. Συγκεκριμένα αύριο 16:45 παίζει στο ΟΑΚΑ το ποδόσφαιρο, 19:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ το μπάσκετ και 21:30 στου Ιωνικού ΝΦ το ανδρικό βόλλεϋ. Από το 2004/05 που παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα εκεί και το μπάσκετ αρχικά στο Γαλάτσι και από πέρσι στο ΟΑΚΑ δε θυμάμαι πάνω από 2-3 ματς που να βόλευαν οι ώρες για κάτι τέτοιο.Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ το'ψαξε το κυνήγησε και μπράβο της. Έβαλε και ελκυστικές τιμές-προσφορές (πχ 3 ευρώ εισιτήριο για όσους έχουν δει πριν το ματς με την Ξάνθη). Με λίγα λόγια έκανε ότι μπορούσε, ώστε να έχει τον κόσμο δίπλα της σε ένα κρίσιμο για τη συνέχεια ματς.

Όμως οι συγκυρίες δεν την ευνόησαν καθόλου. Αφ'ενός είχαμε τις δυο συνεχόμενες γκέλες στο ποδόσφαιρο -και όλη την εσωστρέφεια που δημιούργησαν με την αποπομπή του προπονητή κλπ- που απομάκρυναν την υπόθεση τίτλος με συνέπεια να μην έχει το ίδιο κίνητρο ο 'ποδοσφαιρικός' οπαδός να έρθει στο ΟΑΚΑ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η κακοκαιρία να το αποτελειώσει...

Να η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου αύριο Κυριακή..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ημερομηνία Ώρα Θερμ/σία Υγρασία Διεύθ. ανέμου- Ένταση Καιρός - φαινόμενα
Κυριακή 17/02/2008 02:00 -2 °C 71% 7 Μποφόρ B ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ
Κυριακή 17/02/2008 08:00 -3 °C 76% 6 Μποφόρ B ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ
Κυριακή 17/02/2008 14:00 -2 °C 61% 6 Μποφόρ B ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ
Κυριακή 17/02/2008 20:00 -3 °C 73% 4 Μποφόρ B ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ

Η λογική λέει πλέον πως στο ποδόσφαιρο το ματς είτε δε θα γίνει λόγω της χιονόπτωσης που θα βαρύνει τον έτσι κι αλλοιώς προβληματικό χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ (θυμάστε άλλωστε πως με βροχή στο ματς με Λάρισα είχαμε τα γνωστά), είτε θα διεξαχθεί με τις πορτοκαλί μπάλες στο άσπρο στάδιο και μεταξύ συγγενών και φίλων.
Έτσι στο μπάσκετ η προσέλευση θα είναι ακόμα μικρότερη και δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το σκηνικό του ματς με τη Δάφνη την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου το 2001/02, όταν στις εξέδρες βρέθηκαν 6 ηρωϊκοί φίλαθλοί μας.

έτσι ήταν τότε το ΟΑΚΑ..


Να παραθέσω το report μου από τότε στο aek.com

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο . Λόγω όμως της χιονόπτωσης που είχε κάνει την πρόσβαση στο ΟΑΚΑ, και γενικά στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, εξαιρετικά δύσκολη ο ΕΣΑΚΕ μαζί με την Νομαρχία Αττικής αποφάσισαν (ορθότατα) την αναβολή του αγώνα . Ομως και ενώ οι συνθήκες την Κυριακή δεν είχαν αλλάξει καθόλου (ίσα-ίσα η χιονόπτωση είχε συνεχιστεί για ένα ακόμη 24ωρο και η πρόσβαση ήταν ακόμα δυσκολότερη) η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει πάση θυσία ο αγώνας την Κυριακή .

Ετσι η ΚΑΕ ναύλωσε ειδικό λεωφορείο του Καζίνο της Πάρνηθας για να μπορέσει να φέρει τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας στο γήπεδο, από το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου είχαν καταλύσει από την προηγούμενη για να αποφύγουν τυχόν αποκλεισμούς στα σπίτια τους . Φυσικά οι οπαδοί της ομάδας μας δεν μπόρεσαν να έρθουν στο γήπεδο, καθώς δεν μπορούσαν να πάνε με κάποιο δημόσιο μεταφορικό μέσο αφού δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο για την περιοχή, και ο μόνος τρόπος ήταν με προσωπικό τους όχημα που να είναι εξοπλισμένο με αλυσίδες αλλά και με κίνηση 4χ4 ώστε να μπορέσει να φτάσει στην δύσβατη παγωμένη περιοχή του ΟΑΚΑ . Τελικά στο γήπεδο βρέθηκαν 6 ηρωϊκοί φίλαθλοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: