15.4.08

ΚΟΥΡΑΣΗ...


Σαν να έχει παρατραβήξει το σήριαλ με την αλλαγή σκυτάλης από Φιλίππου σε Δρόσο. Ο πρώτος λέει πως δεν έχει άλλη πρόταση, ο άλλος εξακολουθεί να θέλει το 'μαγαζί', ας τα ρημαδοβρουν να τελειώνουμε...
Αυτό το ξεχείλωμα της κατάστασης από το καλοκαίρι με την αλλαγή ιδιοκτησίας να θυμίζει το ιστορικό γεφύρι της Άρτας, έχει κουράσει τους πάντες...

Tο τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ, από χθεσινό δημοσίευμα του basketblog
Ο Φιλίππου πήρε θέση!

Tου Γιώργου Νικολάου
14/04/2008 (17:15)

Sample ImageΟ Γιάννης Φιλίππου επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά δεν προτίθεται να ενδώσει στην αξίωση του Δημήτρη Δρόσου (για άμεση αποπληρωμή των περίπου 560.000 ευρώ).

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ μας είπε κατά λέξη: "Εγώ έχω τηρήσει τη συμφωνία. Ο κύριος Δρόσος έχει τηρήσει τη συμφωνία. Πληροφορούμαι ότι (ο κ. Δρόσος) είναι συνεπής και ως προς τις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Ας αποδεχθούν οι διαφωνούντες (πιστωτές) τον διακανονισμό του κυρίου Δρόσου για να πάρουν τα χρήματά τους. Εγώ δεν δίνω άλλα...".

Πώς μεταφράζεται η παρέμβαση Φιλίππου; Στην περίπτωση που οι διαφωνούντες επιμείνουν στην απαίτηση τους και ο κ. Δρόσος δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο, το "deal" οδηγείται προς "ναυάγιο"! Αυτό που "εισπράξαμε", πάντως, είναι ότι ο κ. Φιλίππου έχει σκοπό να περιμένει τον κ. Δρόσο, προκειμένου για τη μεταβίβαση των μετοχών, αφού ο Πατρινός επιχειρηματίας "παραμένει η μοναδική λύση για την ΚΑΕ".

Ο κ. Φιλίππου "ρίχνει το γάντι" -για άλλη μία φορά- σε όλους όσοι δεν δέχονται την εξόφληση των χρεών σε βάθος χρόνου. Το κακό είναι, ωστόσο, ότι η αβεβαιότητα στέκεται τροχοπέδη στον σχεδιασμό της ομάδας της περιόδου 2008-2009. Η αβεβαιότητα αγγίζει και τους παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν για την "επόμενη ημέρα" της ΑΕΚ, προκειμένου να προγραμματίσουν και το δικό τους μέλλον.

1 σχόλιο:

Suspect είπε...

μια εικονα χιλιες λεξεις...