1.7.09

ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ...

Ο ΠΣΑΚ έβγαλε την καθιερωμένη λίστα με τις οφειλές σε παίκτες στο τέλος κάθε σεζόν, και η ΚΑΕ ΑΕΚ φαίνεται να χρωστάει πέντε (5) μηνιαίες δόσεις συμβολαίων στους παίκτες ...

Οι πίνακες με τις οφειλές έως 30/06/2009

Μετά από έρευνα που διεξαγάγαμε με τα μέλη του Συνδέσμου μας σας γνωρίζουμε τις οικονομικές οφειλές των ομάδων προς τους καλαθοσφαιριστές της Α1 Κατηγορίας έως τις 30/6/09. Η λίστα που δημοσιεύεται για τις οφειλές της Α1 Κατηγορίας καθώς και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν την Παρασκευή και αφορούν την Α2 & Β' Εθνική κοινοποιούνται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού , τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ καθώς και στα αντίστοιχα συνδικαλιστικά όργανα της Ευρώπης όπως και στις FIBA EUROPE και EUROLEAGUE.

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΦΕΙΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΑΡΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ

2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΚΑΒΑΛΑ

3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ &

½ ΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΕΚ

5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΠΑΟΚ

6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΑΙΓΑΛΕΩ

6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

7 1/2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ


Σημειώνουμε ότι για διάφορους ειδικούς λόγους κάθε φορά υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις αθλητών που εργάζονται στις ομάδες που έχουν οφειλές στους οποίους οφείλονται λιγότεροι μήνες ή καθόλου από τους συναδέλφους τους. Είμαστε στη διάθεση των μελών ή οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες.

Στις ομάδες που έχουν οφειλές οι περισσότεροι κοινοτικοί -ξένοι αθλητές είναι πληρωμένοι.

Άλλος ένας λόγος που δυσκολεύει η επόμενη μέρα...


"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ"
Aπό την ΚΑΕ πάντως υπήρξε άμεση απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, που όσο να'ναι αλλάζει άρδην την εικόνα...

Μετά λύπης μας, η διοίκηση του ΠΣΑΚ «ελαφρά τη καρδία» δημοσίευσε σήμερα λίστα με τις οφειλές προς τους καλαθοσφαιριστές των συλλόγων της Α1 κατηγορίας, μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ. Και ύστερα από «έρευνα» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διοίκηση της ΚΑΕ οφείλει πέντε μήνες προς τους «κιτρινόμαυρους». Κατ’ αρχάς, την ενημερώνουμε ότι η έρευνα δεν επικεντρώνεται σε δεδομένα που προέρχονται από συγκεκριμένη πλευρά. Η μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων καταλήγει σε λανθασμένα δεδομένα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ. Από τους εννιά Έλληνες παίκτες, που συμπεριλήφθηκαν φέτος στο ρόστερ της ομάδας, οι πέντε είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίου ευρώ, μεταξύ της ΚΑΕ και του Περικλή Δορκοφίκη επήλθε σήμερα η οριστική συμφωνία, όπως θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες με τους Χρήστο Ταπούτου και Γιάννη Κυριακόπουλο. Ο Νίκος Χατζής θα λάβει τα χρήματά του από τον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο είχαμε συνεργασία, κατ’ υπόδειξη του ιδίου, ενώ με τον Δημήτρη Παπανικολάου βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη. Πρέπει να τονίσουμε, δε, ότι οι παίκτες κατείχαν προσωπικές επιταγές, προκειμένου τα χρήματά τους να είναι κατοχυρωμένα. Δυστυχώς, τα δεδομένα της μονόπλευρης έρευνας από πλευράς της διοίκησης του ΠΣΑΚ οδήγησαν στη δυσφήμιση του συλλόγου. Τα μειωτικά σχόλια δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ. Θα παρακαλούσαμε τα μέλη του ΠΣΑΚ να επικοινωνούν με τους ιθύνοντες τον σύλλογο για τη διασταύρωση των πληροφοριών που συλλέγουν.

3 σχόλια:

Comment είπε...

Μετά την ανάγνωση του Dr.Kwale σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έφερε την Melissa ex πίσω, συνειδητοποίησα τα λάθη μου και άλλαξε την προσέγγισή μου, επικοινωνώντας μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του kwaletemple@gmail.com και μετά από 2 ημέρες ο Dr.Kwale έφερε τον άντρα μου πίσω σε μένα, θα συμβουλεύω όλους διαβάζοντας αυτό για να επικοινωνήσετε με τον Dr.Kwale στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ή τι είναι-app του στο +2348056141089.

Τώρα τον έχω πίσω και σύντομα θα παντρευτούμε!

Comment είπε...


Σκέφτεστε πώς να πάρετε το πρώην σας πίσω; Το Kwaletemple@gmail.com είναι το καλύτερο μέρος για να επικοινωνήσετε μαζί σας και να πάρετε την πρώην πίσω σας χωρίς καθυστέρηση ... Kwaletemple@gmail.com έφερε τον σύζυγό μου σε μένα μετά από την περίοδο των 24hours. οπότε αισθανθείτε ελεύθερος να πάρετε τον εραστή σας πίσω από το Dr.Kwale ορθογραφία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρθηκε παραπάνω ή τι είναι-app του στο +2348056141089

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.