2.9.09

ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Έγινε σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα χρονιά και η ομάδα μας, μια που τερμάτισε κάτω από την εξάδα, συμμετέχει από την δεύτερη φάση όπου και καλείται να αντιμετωπίσει στις 7 Οκτωβρίου (σε ένα μήνα δηλαδή) τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
Σίγουρα ενδιαφέρουσα κλήρωση πέρα από το όνομα των αντιπάλων, μια που το τελευταίο μας παιχνίδι εκεί τον Δεκέμβρη είχε συνοδευτεί από διάφορες ρίψεις μπουκαλιών στον Ταπούτο που πλέον θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για να μπορέσουμε να πάμε στα προημιτελικά όπου συμμετέχουν και οι top-6 του περσινού πρωταθλήματος, πρέπει μετά τον ΠΑΟΚ να αποκλείσουμε πάλι παίζοντας εκτός έδρας κάποιον από τους Μ.Αλέξανδρο/Παλευσινιακό vs ΑΟ Παγκρατίου/ΓΣ Λαυρίου με Αιαντα Ευόσμου/ΟΦΗ vs Απόλλωνα Πάτρας/ΚΑΟ Δράμας το Σαββατοκύριακο 10-11/10 κι έπειτα να υποδεχτούμε στην έδρα μας έναν από Ολύμπια Λάρισας/Τρίκαλα ή ΑΟ Δάφνης/Ικαροι Σερρών - Ξάνθη/ Ερμής Περάματος vs Κολοσσό Ρόδου.

Το κακό είναι πως και πάλι ξεκινάμε με εκτός έδρας knock-out παιχνίδι, όπως έγινε και πέρσι και πρόπερσι με συνέπεια να χάνουμε τη δυνατότητα απο τα όποια έσοδα από εισιτήρια. Και κυρίως δεν μπορούμε να υπολογίζουμε δεδομένα σε κάποιο έξτρα παιχνίδι πέρα από αυτά της κανονικής περιόδου (με ότι αυτό συνεπάγεται για τα διαρκείας που κυκλοφορούν μέσα στις επόμενες μέρες)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέτρια κλήρωση.
Πάντως, προτιμώ το φετινό ΠΑΟΚ έξω παρά τον Κολοσσό, ενώ εάν περάσουμε, θα ζεσταθεί και ο κόσμος ενόψει Α1.
Απομένει να δούμε τα ρόστερ ολοκληρωμένα για οριστικές εκτιμήσεις...

Στέλιος

haridimos είπε...

Για να ζεσταθεί ο κόσμος της ΑΕΚ με το μπάσκετ πρέπει να γίνει καμιά περίεργη συναστρία...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, όταν λέω να "ζεσταθεί" ο κόσμος μη φανταστείς ότι περιμένω να γεμίσει το Ελληνικό!

Εγώ με 1.000 διαρκείας και με άλλα 1.500 εισιτήρια μέσο όρο περίπου είμαι ικανοποιημένος. Εάν η ομάδα κάνει καλές εμφανίσεις, τότε οτιδήποτε πάνω από αυτά τα νούμερα θα είναι επιτυχία.

Στέλιος