10.11.09

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ...


Σε μια αυτοκαταστροφική κίνηση στα πλαίσια του κυνηγιού μαγισσών προχώρησε σήμερα η ΚΑΕ ΑΕΚ αφού απαγορεύθηκε στον Γιώργο Χήνα ,που εδώ και μήνες εκτελούσε εθελοντικά & αφιλοκερδώς χρέη εφόρου του τμήματος και ήταν ουσιαστικά και ο 'σύνδεσμος' με τους ξένους παίκτες (μια που οι γνώσεις Αγγλικών δεν είναι το φόρτε του νέου μάνατζερ της ομάδας), να έχει οποιαδήποτε σχέση με αποδυτήρια & παίκτες..

Από το site της Ώρας για Σπορ που ξανανέβηκε πρόσφατα στο internet

Εκτελούσε χρέη γραμματέα στην ΚΑΕ ΑΕΚ αφιλοκερδώς!!!

Παρελθόν αποτελεί από την Κυριακή το απόγευμα για την ΑΕΚ ο μέχρι πρότινoς γραμματέας της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας. Ο γιος του μέλους του διοικητικού συμβουλίου και προέδρου της "Ένωσης 1924" Κυριάκου Χήνα (φωτο) εκδιώχθηκε από τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμνλή.

Ο λόγος; Ότι δεν παραπλανούσε τους ξένους παίκτες, οι οποίοι ζητούν τα αυτονόητα (δηλαδή να πληρωθούν). Έτσι, ο κ Καραμανλής του ζήτησε να μην παρευρεθεί ξανά σε προπόνηση της ομάδας και να μην ξαναμπει στα αποδυτήρια.

Του κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν θα ακολουθήσει αποστολή σε εκτός έδρας ματς και πως δεν θα καθίσει στον πάγκο ούτε σε εντός έδρας παιχνίδι, όπου θα βρίσκεται στην κερκίδα ως μέλος της διοίκησης.

Ο νεαρός Χήνας βοηθούσε αφιλοκερδώς την ΑΕΚ και τη διοίκηση Καραμανλή κάνοντας διάφορες δουλειές στην ομάδα χωρίς να έχει απαιτήσεις. Ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και των ξένων παικτών διότι είναι άριστος γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Του χρεώθηκε ότι είχε καλές σχέσεις με τους αθλητές κάτι που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ δεν βοηθούσε στην ομαλή λειτουργία της "Ένωσης".

Η αποχώρηση του Γιώργου Χήνα έχει "θορυβήσει" ολόκληρη την ομάδα και αναμένεται να φέρει και την αποχώρηση του πατέρα του, Κυριάκου, που μόνο με την παρουσία του έδινε άλλο κύρος στην διοίκηση της "Βασίλισσας".

Απόστολος Λιόγκας


Πλέον όπως διαβάζω στο basketblog αποχωρεί από τη διοίκηση της ΚΑΕ και ο πατέρας του Κυριάκος..
Φεύγει ο Χήνας
Του Γιώργου Νικολάου
10/11/2009 (19:18)

Ο Κυριάκος ΧήναςΚι άλλη αποχώρηση εν όψει στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Κυριάκος Χήνας δήλωσε πριν από λίγο στο baskletblog.gr τα παρακάτω: "Το δικό μου μοντέλο - ήτοι οι συγκεκριμένες προτάσεις για την εξοικονόμηση χορηγιών και για την διεύρυνση του αξιακού μεγέθους της ΑΕΚ- αποδοκιμάστηκε από το δίπολο εξουσίας της ΑΕΚ. Αυτές τις ημέρες που η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανάκαμψη κι εφόσον οι προτάσεις αποδοκιμάστηκαν είναι φανερό ότι δεν έχω περιθώρια να περάσω τις δικές μου αντιλήψεις. Ως εκ τούτου, θα αποχωρήσω.

Σε προσωπικό επίπεδο τιμώ την ηγετική ομάδα και αναγνωρίζω τις προσπάθειες που κατέβαλε οικονομικά. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να αντιπαρατίθεται εριστικά και συγκρουσιακά με κάθε πρόσωπο και φορέα. Η ΑΕΚ αγαπιέται επειδή εκφράζει μετριοπαθείς θέσεις και παραμένει φορέας ενότητας".

Επί του πιεστηρίου :
Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ η αποχώρηση του Κ.Χήνα...

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ αποδεχθεί την παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. κ. Χήνα για προσωπικούς λόγους. Η μέχρι σήμερα προσφορά του ήταν ανεκτίμητη και οι υπηρεσίες του υψηλές. Δυστυχώς, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο στάθηκαν τροχοπέδη στην υλοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων και του κοινού μας οράματος. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στο Δ.Σ. και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παραμείνει στις «κιτρινόμαυρες επάλξεις» ως απλός στρατιώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: