2.2.10

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΛΟ

Αν κι όπως φάνηκε και στα Τρίκαλα (αλλά και πριν στα Ιλίσια), το κενό του McGrath δεν αντικαταστάθηκε ποτέ, αφού ο Mazeika δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ιδιαίτερα επαρκής για το ρόλο του play maker που θα ξεκουράζει τον Green (αν και σε 38' μετρά 4 ασιστ και 4 κλεψίματα ξέχωρα από τα 4/10 σουτ και 1/4 βολές), ενώ την ίδια ώρα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Δορκοφίκης, σύμφωνα με τα σημερινά νέα ψάχνουμε για ψηλό που θα βοηθάει τους Francis - Mack και θα γεμίζει καλύτερα τη ρακετα. Τα ονόματα που γράφηκαν είναι δυο... ο Λάζαρος Αγαδάκος και ο Slobodan Bozovic .

O Λάζαρος Αγαδάκος (1/1/1980, 2μ10) είχε κλείσει το καλοκαίρι στην ομάδα που πρωτοέπαιξε στην Α1, τον Πανιώνιο αλλά ένα ατύχημα που είχε με μοτοσυκλέτα τον άφησε εκτός αγοράς. Είναι σίγουρα μια λύση με συγκεκριμένες δυνατότητες (δεν έχει σχέση φυσικά με Jeremic), παραμένει όμως ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του και την πολύμηνη αποχή του από τα παρκέ. Πέρσι με τον Άρη είχε 2.5π - 2.3 ρ.

Ο Slobodan Bozovic (31/10/1977, 2μ07) έχει αγωνιστεί στην Πάτρα και τον Απόλλωνα το 2006/07 έχοντας 7.5π-3.3ρ. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στη Σερβία με την Kraljevo (14.5π, 6.0ρ) ενώ φέτος ξεκίνησε στη Λεμεσσό για να κοπεί στη συνέχεια.

Αργότερα έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Παντελή Παπαϊωακείμ (9/9/1975, 2μ05) που έχει περάσει ήδη δυο φορές από την ομάδα μας (2003/04 -6.0π-3.3ρ & 2005/06 -7.2π-3.8ρ) . Ο Παπαϊωακείμ είχε κλείσει το καλοκαίρι στην Καβάλα, αλλά λόγω τραυματισμού δεν χρησιμοποιήθηκε κι έτσι είναι διαθέσιμος. Και γι'αυτόν βέβαια είναι ένα ζητούμενο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, προτιμώ να μην πάρουμε κανένα.

Εάν η διοίκηση βρήκε ξαφνικά χρήματα, καλύτερα να τακτοποιήσει κάποιες από τις οφειλές της πρός τους βασικούς παίκτες, ώστε να μην εμφανίζονται αδιάφοροι προκειμένου να σώσουν την ομάδα.

Στα guard, ο Μηνάς πρέπει να βάλει τον Mazeika να παίζει και στον άσσο, για να ξεκουράζει - "ξεθολώνει" τον Green. Με τη σειρά του ο Παπαντωνίου μπορεί να δίνει τις δέουσες ανάσες στα τελευταία δίλεπτα των δύο πρώτων περιόδων ή όποτε υπάρχει πρόβλημα με τα φάουλ.

Στοςυ ψηλούς, με την επιστροφή του Δορκοφίκη, έχουμε Francis, Mack, Δορκοφίκη, Τουντζιαράκη, Γκιζόγιαννη και Αντωνάκη για να μοιραστούν 80 λεπτά. Είναι υπέρ-αρκετοί, αρκεί να παίζουν απλώς στοιχειωδώς καλά.

Πληρώστε αυτούς που τραβάνε το κουπί. Όχι άλλα πεταμένα λεφτά σε συμπληρωματικούς (;) "παίκτες" που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου.

Στέλιος

haridimos είπε...

Δεν έχεις άδικο.
Ειδικά τα λεφτά που δεν έχουμε και δίνουμε στους Γερεμιτς είναι ενδεικτικά..

Ακούγεται και για Παπαϊωακείμ.

haridimos είπε...

ο Αγαδάκος έκανε προπόνηση σημερα με Περιστέρι, αν και οι οπαδοί του την ψιλοέπεσαν.

Ο Παπαϊωακείμ, μάλλον ειναι πιο ορθολογικη λύση, αφού παίζει και 4 & 5.