21.9.10

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ;

Αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στο κλειστό του Ελληνικού έχει προγραμματίσει η ΕΟΚ τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας με το Περιστέρι για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης της διοργάνωσης .

Όμως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο..
Σήμερα το Ελληνικό είναι έδρα μας, αύριο όμως θα γίνει η εξ αναβολής δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα με τα Ολυμπιακά Ακίνητα .. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν από το μεσημέρι και μετά να ΜΗΝ είναι έδρα μας το συγκεκριμένο κλειστό..
(edit επί του πιεστηρίου ... Τα Ολυμπιακά Ακίνητα κατέθεσαν νέα αγωγή...)
Η προκήρυξη πάντως της διοργάνωσης, έχει εναλλακτική καθώς αναφέρει πως "Στις περιπτώσεις που είναι αδύνατη η τέλεση αγώνα σε γήπεδο που έχει ορισθεί αρχικά και αφού τούτο γνωστοποιηθεί έγκαιρα στην Ε.Ο.Κ. από το γηπεδούχο Σωµατείο, ο αγώνας θα τελεσθεί στο εφεδρικό γήπεδο που έχει δηλώσει το Σωµατείο"

ΠΡΟΚ. ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Τώρα τι δηλώσαμε για εφεδρικό δεν γνωρίζουμε..

Ας δούμε τώρα αν μπορούμε να κατεβάσουμε ομάδα . Μπορούμε να παίξουμε, αφού το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ χρειάζεται μόνο για την Α1, το θέμα όμως είναι ποιο παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής .. Και επίσης άλλο ένα ζήτημα, είναι πως παίκτης που θα παίξει σε επίσημο ματς με μας, δεν μπορεί να πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα φέτος .

Οι Νικολαϊδης, Δορκοφίκης, Καλλινικίδης δήλωσαν την Παρασκευή πως περιμένουν να υπογράψουν τα συμβόλαια ώστε να παίξουν κανονικά .
Ο Grundy έχει υπογράψει συμβόλαιο, θα έρθει όμως τον Οκτώβρη..
Ο Shannon υπέγραψε συμβόλαιο, θα πρέπει να έρθει η 'μπλε κάρτα' του .
Ο Cohadarevic θα πρέπει και να υπογράψει συμβόλαιο και να έρθει η ελευθέρας .
Mack, Mels αν τα συμβόλαια που κατατέθηκαν πέρσι στον ΕΣΑΚΕ είχαν διετή ισχύ παίζουν κανονικά . Αλλοιώς θα πρέπει να υπογράψουν νέα .
Οι Μαρίνος, Τζόλος, Αντωνάκης έχουν συμβόλαιο, αλλά ο τελευταίος (όπως και οι Μάτος, Τσαπρούνης κ.α. έφηβοι που συμμετέχουν στην προετοιμασία έχουν αγώνα σήμερα το βράδυ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ)

Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα κατέβουμε στο παρκέ (έστω απλά και για να κατέβουμε) ώστε να μην έχουμε δυο σερί αποχωρήσεις από το θεσμό , πως θα γίνει στο Ελληνικό το ματς και πως θα υπάρχουν και εισιτήρια ώστε να μπει κάνα φράγκο στα ταμεία της ΚΑΕ ..

(edit επί του πιεστηρίου β')
10 ευρώ τα εισιτήρια για αύριο :

  • 21/9/2010 Αύριο στο Ελληνικό με Περιστέρι
    Αύριο στις 19.00 στο κλειστό του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για μαθητές κάτω των 14 χρόνων. [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: