2.2.11

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΓΚΕΚΟΣ ΚΛΠ

Στο All Star Basket της περασμένης βδομάδας (τεύχος 248, 26/1) υπήρχε τρισέλιδο θέμα για την Α.Ε.Κ. που επιμελήθηκε ο Νίκος Συρίγος

 Παράλληλα υπήρχαν αναφορές και για τον Παντελή Γαμπιεράκη που σύμφωνα με τη στήλη 'φήμες' συνεχίζει να βοηθάει οικονομικά
καθώς και μια ρήση του Γκέκου, αλλά μέχρι να πάει στο τυπογραφείο ο Μηνάς ήταν παρελθόν από τον πάγκο μας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο αυτό του Ν. Συρίγου, θα πρέπει να γίνει μάθημα στον Μηνά και τους κάθε λογής ασχολούμενους με την ΑΕΚ. Πόσες φορές χαρακτήρισε την ομάδα μας "μπουρδέλο", καλυπτόμενος πίσω από την απαράδεκτη ρήση του Μηνά???
Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι τέτοιου είδους δηλώσεις μένουν και γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης κατά το δοκούν από "άσπονδους φίλους" και λοιπούς "ενδιαφερόμενους".

Επί της ουσίας:
α. Ανοχή των "αρχών" για την ΑΕΚ? Τότε τουλάχιστον ασυλία για την περυσινή Ολύμπια (που έπεσε) αλλά και το Μαρούσι (που βγήκε - χωρίς τελικά να αγωνιστεί - ευρωλίγκα).
β. Δεν είναι συνεπής η ΑΕΚ στις πληρωμές? Τί γίνεται στις άλλες ΚΑΕ, δεν ενδιαφέρει τον συντάκτη?
γ. Δεν είχαμε 180 € για εισιτήριο? Δεν ενδιαφέρει τον συντάκτη πως γίνεται και δεν υπάρχουν ούτε λεφτά για εισητήριο?

Για να μη λέμε τα ίδια. Το πρόβλημα είναι τα έσοδα σε όλες τις ΚΑΕ. Εάν δεν δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα από τις "αρχές" (πρώτα και κύρια τον ΕΣΑΚΕ, αλλά και τον ΟΠΑΠ ή εάν αυτός δεν ενδιαφέρεται από αντίστοιχες ιδιωτικές εταιρίες), τότε μόνο τέτοια άρθρα θα διαβάζουμε φέτος και την προσεχή διετία, τουλάχιστον.

Εάν αυτό που ενδιαφέρει τον εν λόγω ΑΡΔ είναι να γράψει τάχα μου έξυπνα κακεντρεχή σχόλια για την ΑΕΚ, σύντομα δεν θα βρίσκει δουλειά, ή θα ψάχνεται για να του "καλύψουν" το εισητήριο. Το αυτό ισχύει και για πολλούς παίκτες και προπονητές. Ίσως τους περισσότερους μάλιστα. Και αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται με τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική, όπως δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ.

Στέλιος

zed είπε...

Ο Καραμανλής την κάνει... Ποιο το μέλλον από του χρόνου; Εάν μείνει η ομάδα θα μπει γερά ο Γαμπιεράκης;

haridimos είπε...

Χωρίς Μπάμπη ο Γαμπιεράκης θα μπορεί να γυρίσει .
όμως για να το συζητήσουμε αυτό, θα πρέπει να είναι η ομάδα στην Α1 ...

@ Στέλιος
Και στο Περιστέρι έχουν αντιστοιχα προβλήματα, έφυγε ο Κινγκ και πήγε Γαλλία, στην Καβάλα πήγανε με την πιστωτική του φροντιστή, στο προηγούμενο εντός πήρανε δάνειο 2 χιλιάρικα απο τραπεζα για να σφραγίσουν εισιτήρια κλπ .. Δεν παίρνουν όμως τόση έκταση στον τύπο .