21.4.11

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΑΡΔ.. ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ; ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

Τεράστια ξεφτίλα για τις φερόμενες ως κιτρινόμαυρες εφημερίδες, να περνάνε τόσο στο ντούκου την χειρότερη στιγμή του πιο ιστορικού τμήματος του συλλόγου ...

Για τους νιοστούς αποκλεισμούς από τον Θρασύβουλο μαύρες σελίδες, για τις 6άρες ζητούσαν κεφαλές επί πίνακι, για την ξεφτίλα πέρσι με τη μη συμμετοχή στο κύπελλο και με τη χειρότερη βραδιά της ιστορίας της Βασίλισσας χθες, μια γωνίτσα... Προέχει το τι έφαγε ο Scocco και αν έβηξε ο τίγρης ...




Τόσα λεφτά κονομήσατε κάποιοι σαν γραφείο τύπου στην ΚΑΕ (και δεν ακούστηκε ποτέ ότι σας χρωστάνε..) ένα οκτάστηλο σήμερα δεν το άξιζε η Βασίλισσα ρε ;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστηχως βλεπεις το μπασκετ δεν πουλαει πια στον πολυ κοσμο αλλα να ηταν μονο οι εφημεριδες;ειδαμε και τα κιτρινομαυρα σαιτ πλην ενος ποσο ασχοληθηκαν.

GeorgeZ είπε...

Παιδιά είμαι πολύ απογοητευμένος,τόσα χρόνια να παρακολουθώ μπάσκετ τα τελευταία 2 χρόνια έχω σιχαθεί το άθλημα βλέποντας την ΑΕΚ.

Είναι κρίμα ρε γαμώτο,κρίμα....

Δεν ξέρω αλλά η καλύτερη λύση είναι ο υποβιβασμός στην Β εθνική να έρθουν όλα τα τώρα για να τελειώνουμε.....

Χαρίδημε το μπλόγ σου θα κλείσει?
Ελπίζω όχι

haridimos είπε...

Η μεγαλύτερη ντροπή είναι για τον διευθυντή της μιας ώρας, που έφαγε παντεσπάνι 10 χρόνια στην ΚΑΕ σαν γραφείο τύπου ..

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι το κοινό της Αεκ στην μεγαλύτερη πλοιοψηφία του είναι ποδοσφαιρόφιλο και αντιμπασκετικό.
Αυτό συνέβαινε και την περίοδο που η Αεκ είχε την υπερομάδα πριν 10 χρόνια που ενοίοτε μόνο τα μπλέ καθίσματα γέμιζαν στο ΟΑΚΑ.

Αυτό φάνηκε όλη αυτή την δύσκολη χρονιά περιτρανα, πού ήτε δεν πάταγε καθόλου στο γήπεδο ακόμα και με τσάμπα είσοδο και όταν πάταγε οι γνωστοί της "άγνωστοι" κάνανε αλητίες και καφριλίκια και τιμωρούσαν την ομάδα με πρόστιμα και με αυτόν τον τρόπο έμεσα απαγόρευαν την υγειές ομάδα φιλάθλων να την υποστοιρίξει.

Το ίδιο ισχύει φέτος και για τις κιτρινόμαυρες εφημερίδες τις που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για την σημερινή κατάντια. Αντί να δώσουν το βροντερό τους παρόν και να βοηθήσουν στο πρόβλημα μας απο την ισχυρή θέση του Τύπου ασχολούνταν οπως είπες με το πότε έκλασε ο Σκόκο και πότε πήγαν στην τουαλέτα οι υπόλοιποι άμπαλοι του ποδοσφαίρου.

bhoy είπε...

Χαρ. νομίζω πως ίσως έτσι να είναι σωστότερα εν συγκρίσει με τις αθλητικές ιστοσελίδες που διάφοροι αρθογράφοι τους,ξαφνικά άφησαν την ποδοσφαιρική ΑΕΚ για να θυμηθούν την μπασκετική ΑΕΚ και ν΄αποδώσουν ευθύνες...
Όπως φυσικά και τα πρωτοσέλιδα του "ουδέτερου τύπου". Πάλι σε μια άσχημη στιγμή ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ θυμήθηκε το μπάσκετ.


υ.γ.
http://www.gazzetta.gr/bloggers/papadogiannis/item/1054711561-To-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD

ΘΛΙΨΗ είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Τους πήρα τηλέφωνο αγανακτισμένος(την "παλιά" Ώρα) και μου τα μασάγανε. Η ουσία (που παραδέχτηκαν εμμέσως) είναι οτι το θέμα μπάσκετ δε πουλάει.

Ντροπή και για τα κιτρινόμαυρα site! Στην εξάρα, που ήταν χάδι μπροστά στο χθεσινό χαστούκι, είχαν κάνει διαδικτυακά μνημόσυνα, χθεσ τίποτα.

Για μένα (και οποιοδήποτε πραγματικό ΑΕΚΤΖΗ), η χθεσινή μέρα ήταν η χειρότερη στα 36 χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα. Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Α.Ε.Κ. σε όλα τα σπορτ. Και ο πόνος αβάσταχτος...

AEK Fan είπε...

I don't speak Greek, so forgive me. If you are looking for someone to blame, it must be the president. He has not paid the players hardly anything this year. If you went into your job and got paid nothing would you work hard? You get what you pay for and that's exactly what the President of AEK got, a demotion to A2. If anything, this blog should be sympathetic to the players who are barely making ends meet because the President will not pay them.

haridimos είπε...

some of the players, should pay for wearing AEK's shirt .

AEK Fan είπε...

That's fucking retarded. Like I said, if you told someone that you wanted to hire them in their business, but not pay them, they would not perform well. If the President wanted the team to succeed, he would pay them, bottomline. AEK fans need to be mad at the President, not the players.

haridimos είπε...

The president's faults are huge and he is to blame both for the relegation and for the mediocre players that he signed .