21.6.11

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ...

Ούτε και τώρα παίκτηκε πρώτο θέμα η κατάντια της Βασίλισσας στις κιτρινόμαυρες εφημερίδες ...
Από τη μια η Ωρα για Σπορ, που το έχει δευτερο-τρίτο θέμα (προφανώς μέχρι εκεί μπόρεσε να πιέσει για χώρο στην πρώτη σελίδα ο Γ.Νικολάου) καθώς θεωρήθηκε σημαντικότερη η ενασχόληση με τους νέους μεταγραφικούς στόχους της ποδοσφαιρικής ομάδας και πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο σημασίας ο πιτσιρικάς από την Αυστραλία ...
Για την κιτρινόμαυρη Ωρα, ένα χτύπημε πάνω-πάνω και τέλος, αφού κι εδώ το ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι θεωρείται σημαντικότερο ..
και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κατάντησε έτσι το ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου ...

υ.γ. τα προσχήματα του κιτρινόμαυρου τύπου έσωσε το aek-live που είχε το μπάσκετ πρώτο θέμα χθες σε 10 αναρτήσεις πάνω-πάνω ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου πρέπει να το πάρεις απόφαση..

Ο λαός της ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έγινε αποκλειστικά ποδοσφαιρόφιλος και ΑΝΤΙΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ( λέμε σπυριάρα μπάλα κτλ..)

Δεν ξέρω τι φταίει. Αντιμπασκετικός ήταν και όταν πήραμε το πρωτάθλημα με την υπερομάδα που είχαμε μιας και μόνο στον τελικό με τον γαύρο το γεμίσαμε το ριμάδι το οακα..

Δέξου το. Οπως το έχω δεχτεί και εγώ.

Λίγες εκαντοντάδες και πες ίσως και λίγες χιλιάδες είναι οι Αεκτζήδες μπασκετόφιλοι σε όλη την Ελλάδα (μαζί με εσένα) , οπότε ομάδα χωρίς λαό δεν γίνεται...

Μας βλέπω να είμαστε στην Α2 για πολλλλα χρόνια με τον ανύπαρκτο λαό που έχουμε και την έλειψη υποστοίριξης που τον διακατέχει..

Αντε μάγκες - Αεκτζήδες κατά τα άλλα - πάρτε την Ωρα να μάθετε την συνταρακτική είδηση του πότε χέστηκε πάνω του ο Σκόκο και αδιαφορίστε για το μόναδικό σπόρ που ανέδειξε την ΑΕΚ στην Ευρώπη....

Αισχος..