27.6.11

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Έγινε χθες στο President η τακτική-εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.
Από τα 4861 μέλη με δυνητικό δικαίωμα ψήφου, στις 11 και κάτι όταν ξεκίνησε η επαναληπτική διαδικασία είμασταν 89 παρόντες νομίζω.. Συνολικά πέρασαν από το χώρο 516 μέλη με δικαίωμα ψήφου (ταμειακά εντάξει) από τα 889 που είχαν μέχρι το βράδυ τακτοποιήσει τις συνδρομές τους .

Τα αποτελέσματα :

Ταμειακά Εντάξει παρόντες 516, Ψήφισαν 491 Λευκά 4, Άκυρα 2
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 320 ψήφοι, 10 έδρες (65,98%)
Με τον Νέστορα για τη ΑΕΚ 86 ψήφοι, 3 έδρες (17,73%)
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 79 ψήφοι, 2 έδρες (16,29%)

Εκλέγονται :

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
------------------------------
1. Τόγελος Βασίλειος 248
2. Μιχαήλ Θανάσης 224
3. Παπαδημητρίου Κώστας 221
4. Αγγελίδης Νίκος 212
5. Βερούτης-Γκιόκας Γιάννης 188
6. Τσακαρδώκης Μάκης 181
7. Αρμπής Φώτης 155
8. Κωλέττης Κώστας 130
9. Κατσαδήμας Γιώργος 128
10. Δραγώνας Σπύρος 118 (Χήνας Γιώργος 100- Ντόκος Γιάννης 100)

ΜΕ ΤΟ ΝΕΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
--------------------------------------------
11. Νεστορίδης Κώστας 57
12. Ανατολιωτάκης Ανδρέας 54
13. Καπετανόπουλος Βασίλης 38 (Μάρκου Κώστας 33)

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
--------------------------
14. Συναδινός Ιούλιος 47
15. Πιλάλης Χρήστος 40 (Γεωργαντζόγλου Νίκος 37)

Στα αξιοσημείωτα πως μόνο τρία από τα μέλη που εκλέχθηκαν ήταν και στο απερχόμενο ΔΣ / πολλοί δεν ήταν υποψήφιοι ενώ κάποιοί δεν ήρθαν καν να ψηφίσουν .

Συγχαρητήρια & καλή δύναμη στη νέα διοίκηση . Ευχαριστώ όσους ψήφισαν το συνδυασμό μας κι εμένα κι ειδικά επειδή με απάλλαξαν από το πρόβλημα της συμμετοχής σε ένα όργανο που δεν συνεδρίαζε .

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τα 79 μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που τον τίμησαν με τη ψήφο τους, δηλώνοντας ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και θα είμαστε ενεργοί μέσα στη ζωή της ομάδας, αρωγοί σε κάθε καλή προσπάθεια και αυστηρά κριτικοί απέναντι στα λάθη και τις κακοτοπιές της νέας διοίκησης.

Συγχαίρουμε τους νικητές των χθεσινών εκλογών της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον κ. Μιχαήλ προσωπικά και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τον απεριόριστο σεβασμό μας στον αγαπητό Κώστα Νεστορίδη. Όμως είναι βαθιά η λύπη μας, γιατί ενώ η «ζωντανή ιστορία» της ΑΕΚ τέθηκε επικεφαλής σε ένα συνδυασμό που είχε τον εμφαντικό τίτλο «Με τον Νέστορα για την ΑΕΚ», δυστυχώς το 40% των ψηφοφόρων αυτού του συνδυασμού δεν τον τίμησε με την ψήφο του! Αιδώς!

Στις χθεσινές εκλογές, μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης και αυξημένης αποχής, ψήφισαν 101 λιγότερα μέλη από το 2008, και μόλις 491 από τα 889 ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, σε σύνολο 4861. Αυτή η εικόνα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά της ΑΕΚ, γι αυτό και κάθε πανηγυρική διάθεση από τους νικητές πρέπει να κοπάσει.

Ο πλειοψηφών συνδυασμός εξασφαλίζει απόλυτη αυτοδυναμία, γεγονός που δεν μπορεί να θεωρηθεί ως θετική εξέλιξη. Και τα προηγούμενα τρία χρόνια υπήρξε αυτοδυναμία, αλλά τα προβλήματα – κυρίως τα οικονομικά – δεν λύθηκαν. Είναι τόσο σύνθετα αυτά τα προβλήματα, που η λύση τους δεν μπορεί να προέλθει από μια μόνο πλευρά. Απαιτείται ενότητα και διάθεση συνεννόησης. Εμείς δηλώσαμε ότι ο Νίκος Γεωργαντζόγλου και οι συνεργάτες του θα εξασφάλιζαν στον σύλλογο τα οικονομικά εχέγγυα για την λειτουργία του και την ανάπτυξη των τμημάτων του. Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου είπε τα πράγματα με το όνομά τους και μάλιστα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεσμεύτηκε για συγκεκριμένα πράγματα, σε αντίθεση με τις αοριστολογίες των υπολοίπων. Για την ΑΕΚ χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία, όμως αλήθεια, έχουμε την πολυτέλεια σαν ΑΕΚ να διώχνουμε τους ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν και στο βαθμό που μπορούν;

Από τη μεριά μας ο σπόρος ρίχτηκε, από εμάς εξαρτάται εάν θα καρπίσει. Σχηματίσαμε το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ» ένα νεανικό και άφθαρτο ψηφοδέλτιο, το οποίο πλέον καταγράφεται ως υπολογίσιμη δύναμη μέσα στην ΑΕΚ, με κύρια χαρακτηριστικά τη σοβαρότητα, τις θέσεις, τον αμοιβαίο σεβασμό και την ενωτική διάθεση για το καλό της ΑΕΚ. Έτσι και θα συνεχίσουμε.

Το ψηφοδέλτιο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ»


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βαρυσήμαντη κατάρτισή σου για την ΑΕΚ χρειάζεται απαραίτητα.Ειδικά στο μπάσκετ είσαι καθοριστικό στοιχείο.Κυριάκος Χήνας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
psycho-AEK

haridimos είπε...

Δεν υπάρχουν αντίπαλοι - όλοι ΑΕΚτζήδες είμαστε .
Χαίρομαι που πράγματα που είπα χθες (και σε προηγούμενες μέρες) μπήκαν στο πρόγραμμα της επόμενης μέρας του νέου προέδρου .
onsports.gr- συνέντευξη

πχ Είναι στις σκέψεις μας σε βάθος χρόνου να δώσουμε στα μέλη μας κάποιες ανταποδοτικές παροχές, ώστε να δώσουμε κίνητρο και στους υπολοίπους φιλάθλους μας να γραφτούνε και ο αριθμός αυτός να αυξηθεί σημαντικά.

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συνεχίζεται και τώρα η παραπληροφόρηση..

-Κάνε μου ένα σχόλιο για τους άλλους δυο συνδυασμούς.

«Οι άλλοι δυο συνδυασμοί προσπάθησαν με ψέματα να κερδίσουν ψήφους, εκμεταλλευμένοι ένα λεπτό ζήτημα για τον κόσμο της ΑΕΚ το θέμα του γηπέδου. Λέγανε ότι θα μπει άμεσα μπουλντόζα για να ξεκινήσουν τα έργα. Τι να μπει να κάνει η μπουλντόζα βόλτες; Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύουμε τον κόσμο πουλώντας του φρούδες ελπίδες. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο θέλανε να μας παρουσιάσουν και εμείς από τη μεριά μας δε θέλουμε να υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε».


πότε ακριβώς εμείς είπαμε για μπουλντόζες;

μπορει το ρεπορτάζ ΚΑΙ στην ερασιτεχνική να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας στα μέλη (και τα οιωνεί μέλη)

@ Κυριάκος.
στο μπάσκετ περιμένω να δω ποιος θα είναι εκπρόσωπος στην ΚΑΕ . θα δείξει πολλά πράγματα .