5.11.12

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Νικηφόρα πέρασε από το κλειστό της Κανήθου η ομάδα μπάσκετ, επικρατώντας με 60-71 της Χαλκίδας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής . Έτσι παραμένει αήττητη, μαζί με την ΑΕ Ψυχικού με την οποία μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας . Θα πρέπει ΚΑΠΟΤΕ και στην Ελλάδα να ακολουθούμε κανόνες βαθμολογίας όπως σε όλο τον κόσμο.. Μια ομάδα με ρεκόρ 3-1 δεν μπορεί να είναι πάνω στον πίνακα από μια με 3-0 ...  Σιγά-σιγά ξεχωρίζουν οι 'ταχύτητες' στην κατηγορία, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς . Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός πως φαίνεται να πείθουμε με τις εμφανίσεις μας .

Να σημειωθεί όμως, πως ΜΟΝΟ ο πρώτος εξασφαλίζει την άνοδο, ενώ ο δεύτερος θα αντιμετωπίσει σε μπαράζ τον δεύτερο του Βορείου Ομίλου για να διεκδικήσει την παρουσία στην Α2 . Και πέρα από το Ψυχικό που είναι αήττητο και ο Αμύντας που αντιμετωπίζουμε την επόμενη Κυριακή είναι στους διεκδικητές .

Αγωνιστικά επιβάλλαμε το ρυθμό μας με το καλημέρα, προηγηθήκαμε με 18 πόντους στο ημίχρονο (31-49), και αντιδράσαμε σωστά όταν οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά στην 3η περίοδο . Φαίνεται ότι στηριζόμαστε αρκετά στην άμυνα, δείγμα της καλής δουλειάς που πρέπει να έγινε στην προετοιμασία από το προπονητικό team .

Δεν υπάρχουν σχόλια: