12.11.13

ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ (+βιντεο)


Χωρίς προβλήματα (πέρα από κάποιο διάστημα στην τρίτη περίοδο) πέρασε και από το Λαγκαδά η ομάδα μας, κερδίζοντας με 57-69 τον γηπεδούχο Ερμή και παρέμεινε αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και από την 5η αγωνιστική. Όπως και πέρσι έχει συγκάτοικο (και αήττητο φυσικά) το Ψυχικό, που όπως και πέρσι συνεχίζει να κερδίζει δυσκολα μεν αλλά κερδίζει, και με τους αντιπάλους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία ..

Αγωνιστικά στηριχθήκαμε επιθετικά στην τετράδα Stefan Nikolic (14π, 3ασ, 2κλ), Βαγγέλη Καράμπουλα (16π, 4ασ, 1κλ), Αλέξη Φαλέκα (11π, 3κλ, 1ασ), Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη (13π, 4ρ, 1κλ, 1ασ) . Με τη δεδομένη διαφορά ποιότητας που υπάρχει και με μια τετράδα παικτών σε καλή βραδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί το σύνολο του Ζιάγκου από τους γηπεδούχους .

 Το κακό της αναμέτρησης είναι η διακοπή που έγινε (ενώ η ομάδα μας ήταν σταθερά πάνω από 10π μπροστά στο σκορ) στο πρώτο ημίχρονο και που απειλεί με νέα τιμωρία την έδρα μας ..

Δείτε βίντεο από τον αγώνα 

και δηλώσεις του προπονητή των γηπεδούχων :


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο Τ.Γ. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΕΜΜΑ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΗΘΟΣ Η ΟΧΙ?

haridimos είπε...

Στον Τσιάκο αναφέρεσαι ;

Ανώνυμος είπε...

Σ΄αυτόν ακριβώς . (και αναφέρομαι στη κοινωνική του ζωή)Αργά ή γρήγορα θα το διαπιστώσετε και θα με θυμηθείς ...