10.9.14

ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

Από την επίσημη σελίδα της ομάδας μπάσκετ στο Facebook (που ξύπνησε από το τον καλοκαιρινό λήθαργο με τη συνδρομή και του νέου υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ), ανακοινώθηκε ουσιαστικά η συμφωνία με τον Μιχάλη Καμπερίδη(24/4/1994, 2μ04)


Καμπερίδης: «Όνειρο ζωής για μένα αυτή η φανέλα»


Με καθυστέρηση ενός χρόνου ο Μιχάλης Καμπερίδης έκλεισε στην ΑΕΚ. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ.


Για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα, με την τεράστια ιστορία που κουβαλάει»


Για τον στόχο της ομάδας: «Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα».


Για τους δικούς του στόχους: «Πιστεύω ότι όταν έρθει η στιγμή να φορέσω αυτή τη φανέλα στους επίσημους αγώνες, θα είμαι έτοιμος να δώσω το 150% των δυνατοτήτων μας και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, εγώ και οι συμπαίκτες μου να φτάσουμε βήμα-βήμα εκεί που θέλουμε».


Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Για τον κόσμο, ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω ότι θα είναι πάντα εκεί, δίπλα μας και αυτό νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο από όλα».
O Καμπερίδης που γεννήθηκε στη Μαγούλα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΓΑΣ Μάνδρας, έπαιξε στον Μανδραϊκό το 2011/12 στην Δ' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στον Φιλαθλητικό και παραλίγο να πάρει την άνοδο παρέα με τους αφούς Αντετοκούμπο, ενώ τελικά παρέμεινε και πέρσι που ήταν και πάλι στόχος του Ζιάγκου αλλά δεν θέλησε τότε να κάνει το βήμα .
Είναι μόνιμα στις μικρές Εθνικές ομάδες - φέτος και πέρσι έπαιξε με την U20, ενώ το 2011 & το 2012 με την U18 .

Σίγουρα είναι μια προσθήκη με προοπτική που θυμίζει το παιδομάζωμα του '95 ..

Μερικά βίντεο με χάϊ-λάϊτς






Τα στατιστικά του :


Δεν υπάρχουν σχόλια: