29.9.14

ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)


Απέναντι σε ένα σαφέστατα πιο έτοιμο και 'κανονικό' αντίπαλο όπως το Ρέθυμνο, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το -14 (21-35) που βρέθηκε να χάνει στις αρχές της δεύτερης περιόδου, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πανηγυρίσει μια σημαντικότατη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εκεί θα μας περιμένει ο Άρης που πέρασε εύκολα & αναμενόμενα το εμπόδιο του Ψυχικού, όπως είχε περάσει και του Ηλυσιακού στην πρώτη αγωνιστική . Σαφέστατα και δεν θα είμαστε το φαβορί στο Αλεξάνδρειο, αλλά επίσης αναμφίβολα η παρουσία μας στην δεύτερη στην τάξη διοργάνωση στη χώρα κρίνεται παραπάνω από επιτυχημένη για πρώτη φορά μετά από στείρα χρόνια .

Η θερμή συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε τις εξέδρες (που ήταν ανοικτές - γιατί το ένα πέταλο παρέμεινε και πάλι κλειστό) σίγουρα έδωσε φτερά στους παίκτες και τους βοήθησε στη νίκη . Με ανάλογη παρουσία και στο πιο αχανές όμως ΟΑΚΑ, μπορεί να πάρει κρίσιμα ροζ φύλλα στη φετινή της προσπάθεια επιστροφής στη φυσική της κατηγορία .



Καθοριστική για την έκβαση του ματς ήταν η παρουσία του Λεωνίδα Κασελάκη τόσο στην άμυνα -κι ευτυχώς το τραβηγμένο από τα μαλλιά αντιαθλητικό που του σφυρίχθηκε στα 15" δεν μας στοίχισε-, όσο και στην επίθεση, καθώς τέλειωσε τον αγώνα με 12π-4ρ-2ασ. Πολύ καλή η παρουσία και των David Kyles (16π αλλά με 1/7 3π) και Dusan Sakota (17π με 4/7 3π αλλά και 1/6 2π), αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε και πάλι ο Ζήσης Σαρικόπουλος που δέσποσε με την παρουσία του κάτω από τη ρακέτα ξανά, τελειώνοντας με 14π-8ρπ-3κψ .

Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: