19.1.15

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ POPS, 89-79 ΤΟΝ ΚΑΟΔ (+βιντεο)


Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο η ομάδα μας, κερδίζοντας με 89-79 τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 4000 θεατές . Έτσι σταθεροποιήθηκε στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την είσοδο στα playoff, έχοντας δυο νίκες παραπάνω από αυτές που παλεύουν για την παραμονή και μια ή δυο από τον τέταρτο . Σίγουρα υπάρχει σε γενικές γραμμές ένα θετικό πρόσημο, που θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν είχαμε τόσο μέτρια αποτελέσματα εκτός έδρας .
Κορυφαίος της αναμέτρησης ο 'Pops' Mensah-Bonsu που πέτυχε 31 (!) πόντους με 11/13 δίποντα και 9/12 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε και 14 (11-3) ρημπάουντ, καθώς δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του κι έκανε πραγματικό party . Άξιος συμπαραστάτης ο Tomas Delininkaitis που είχε 18 πόντους -κι ένα κομβικό τρίποντο στην αρχή της 4ης περιόδου- με 4 ασιστ, ενώ ο Carl English σε μέτρια παραγωγικότητα φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 22π, δείγμα της κλάσης του .

Οι παίκτες μας έλεγξαν τον αγώνα από την αρχή, αλλά δεν μπορούσαν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν το προβάδισμα στο σκορ και από τα πολλά οργανωτικά λάθη και από τις μέτριες άμυνες - παραμένουμε η 2η χειρότερη άμυνα στην Α1 .Πάντως δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος, αν και δεν πήραμε μια μεγαλύτερη διαφορά που την χρειαζόμασταν για ψυχολογικούς περισσότερο λόγους .

Ερωτηματικά δημιουργεί ο συνεχόμενος παραγκωνισμός του Κασελάκη, που δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο .

Κι ένα βίντεο από το ματς :

Δεν υπάρχουν σχόλια: