7.5.15

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΧΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ..


Δεν μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ  η Α.Ε.Κ. (ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς που είχαν προηγηθεί) κι έτσι πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου .. Μάλιστα αν χάσει στη Δράμα, μπορεί να μείνει και 6η αν κερδίσει το Ρέθυμνο τον Άρη.  Την τέταρτη θέση μπορούμε να την πάρουμε μόνο αν νικήσουμε στη Δράμα τον ΚΑΟΔ (που θέλει νίκη για να βγει στα playoff) και κερδίσει παράλληλα το Ρέθυμνο τον Άρη . Αν κερδίσει ο Άρης, μένουμε 5οι . Αν χάσουμε στη Δράμα, τότε θα τερματίσουμε είτε 5οι αν κερδίσει ο Άρης, είτε 6οι αν κερδίσει το Ρέθυμνο .

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα υστέρησε δραματικά στον αμυντικό τομέα .. μάλιστα οι 93 πόντοι που δέχτηκε είναι οι περισσότεροι φέτος μετά τους 92 από τον Παναθηναϊκό στον α' γύρο ... Και η τραγική αγωνιστική παρουσία του Mensah-Bonsu (σκόραρε μόλις ένα καλάθι 12" πριν τη λήξη..) έκανε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο αισθητό, αφού δεν υπήρχαν και οι αντίστοιχες επιθετικές λύσεις ..  Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν περισσότερο μέσα στην πεντάδα παίκτες όπως οι Σαρικόπουλος, Delininkaitis που δένουν την άμυνά μας ... (και ήταν και αρκούντως παραγωγικοί παράλληλα..)
Ότι και να συμβεί το Σάββατο, η χρονιά είναι σαφέστατα επιτυχημένη . Η ομάδα θα τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα - κάτι που είχε να πετύχει από το 2004/05 . Θα παίξει αγώνες playoff, για πρώτη φορά μετά το 2007/08 . Η σεζόν δεν έχει τελειώσει τέτοιες μέρες για πρώτη φορά από το 2005 ... Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη με τετοιο μπατζετ θα το θεωρησετε επιτυχια αν αποκλειστετε απο τα προημιτελικα των πλει-οφ; ειστε τοσο σιγουροι οτι ο αγορ θα χασει απο μας;

haridimos είπε...

1/H ομάδα δεν έκανε προετοιμασία.. Το μπάτζετ και οι παίκτες ήρθαν στη μέση της χρονιάς .
2/ Θεωρώ πιθανότερο να κερδίσει ο Άρης στο Ρέθυμνο και ο ΚΑΟΔ εμάς .