9.1.16

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΩΤΗ ΣΕ Α1) ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ Α ΓΥΡΟΥ


Χωρίς τον Dionte Christmas που ανακοινώθηκε/συμφώνησε χθες, αλλά δε βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Phil Scrubb που είναι στη Γερμανία σε tryout 2 εβδομάδων από τους Frankfurt Skyliners, αγωνίζεται απόψε στην Τρίπολη η ομάδα μπάσκετ στο φινάλε του πρώτου γύρου με τη νίκη να είναι μονόδρομος στη μάχη για τη 3η θέση αφού έχουμε χάσει από τον Άρη στο ΟΑΚΑ . Το έργο μόνο εύκολο δεν είναι καθώς οι νεοφώτιστοι παλεύουν για την παραμονή τους . Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και το ότι η διοίκηση των γηπεδούχων θα βραβεύσει τον Νίκο Χατζή που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του και είχε βοηθήσει τους Αρκάδες στην περσινή άνοδο .

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστούμε στην Τρίπολη, με τις προηγούμενες δυο να έχουν γίνει στην Α2 .


Στις 28 Γενάρη του 2012, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και ντεμπούτο του Δημήτρη Παπανικολάου στον πάγκο μας (που έκατσε μόλις άλλο ένα παιχνίδι), χάσαμε με 82-69 έπειτα από τραγική εμφάνιση . Η σύνθεση : Φωτιτζόγλου, Νοέας, Βασιλόπουλος 9, Κοκκινόπουλος, Κούρτης 5, Σιαμανδούρας 2, Σκλάβος 15, Δέσπος 19, Φαλέκας 2, Μάντζαρης 17.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα και το αποτέλεσμα στο επόμενο ραντεβού, που ήταν στις 15 Μάρτη του 2014, όταν κερδίσαμε με χαρακτηριστική άνεση 61-76 στο δρόμο για την επιστροφή στην φυσική μας θέση. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους : Παναγιωταρά, Παπαντωνάκο, Φαλέκα 3, Καράμπουλα 26, Πολυτάρχου 12, Τσιότρα 2, Γκιζόγιαννη 13, Δρόσο, Παπαδιονυσίου 3, Τσιάκο 5, Δέσπο 6, Nikolic 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: