30.1.16

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟ PLAYMAKER ΑΠΟΨΕ

 Πρώτο ματς στην Α1 χωρίς αμερικανό playmaker απόψε, αφού τις πρώτες 7 αγωνιστικές είχαμε τον Warren ενώ τις τελευταίες 8 τον Cooper (ενώ ενδιάμεσα και τους Scrubb, Armstead που έχουν επίσης φύγει) και σίγουρα η αποστολή της ομάδας μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν είναι... Όλα τα παιχνίδια με τον Zdovc στον πάγκο έχουν γίνει ντέρμπυ, σε όλα έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και με τους Κατσίβελη και Παπαντωνίου (που έπαιξε ουσιαστικά τον τελευταίο μήνα μόνο στην Τρίπολη όταν έγινε το επεισόδιο με τον Cooper) μοναδικές επιλογές, τα πράγματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο. Ο αντίπαλος έχει αλλάξει σημαντικά από τον πρώτο γύρο (όπως κι εμείς άλλωστε αφού έφυγαν οι Warren, Scrubb & Anosike που ήταν τότε στο ρόστερ για να έρθουν οι Brown, Christmas, Μαυροειδής) με τους Soko, Dowel, Teague να έχουν φύγει για να έρθουν οι Cadougan, Moore, Vilhjalmsson) ενώ και ο Φλεβαράκης έχει αρκετά καλή παράδοση εναντίον μας .

Πέρσι στις 13 Δεκέμβρη, είχαμε χάσει με 87-83 (αν και είχαμε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι) παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του English που είχε 33 πόντους, 11 ρημπάουντ, 5 ασιστ . Ο Dragan Sakota είχε χρησιμοποιήσει τους : Παπαντωνίου, Delininkaitis 8, Sakota 15, Κασελάκη 2, Williamson 6, Τσιάκο, Σαρικόπουλο 8, Αθηναίου 11, Milosevic, English 33.


Τα Τρίκαλα BC είναι η φρέσκια ονομασία του Αίολου Τρικαλων μετά την άνοδό του στην Α1, ενώ η ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει παλιότερα ήταν ο ΑΣ Τρίκαλα ή Τρίκαλα 2000 .




Την 1η Νοέμβρη του 2008, με τον Φλεβαράκη στον πάγκο μας, είχαμε κερδίσει στα Τρίκαλα με 73-75 . Η σύνθεση : Κυριακόπουλος, Βασιλόπουλος 2, Παπανικολάου 8, DJ Thompson 11, Χατζής 8, Δορκοφίκης 18, Kikerpill 13, Bryant 4, Andersen 2, Nemeth 7, Ταπούτος .

Νικήσαμε και την επόμενη χρονιά με τον Γκέκο στον πάγκο μας με 59-65 . Η σύνθεση : Green 11, Νικολαϊδης 16, Mazeika 3, Mack 8, Παπαντωνίου, Καλλινικίδης 8, Τουντζιαράκης, Francis 14, Mels 1, Γκιζόγιαννης 4.

Στο γήπεδο των Τρικάλων έγινε και το νικηφόρο μπαράζ με τον Ηρακλή το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: