17.4.16

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον η ομάδα μπάσκετ, αφού κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟΚ κι έτσι να αντιμετωπίζει κατάφατσα τον αποκλεισμό αλλά και το πρόωρο τέλος στη σεζόν με ήττα το επόμενο Σάββατο στην Πυλαία.. Μάλιστα θα είναι και η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα χάσει σειρά στην οποία είχε το πλεονέκτημα έδρας, από το 1986/87 που θεσμοθετήθηκαν τα playoff και η Α1, και ήταν η μόνη ομάδα μέχρι σήμερα που είχε αυτό το επίτευγμα. Παράλληλα αυτή ήταν η ...12η φορά που χάσαμε στα τελευταία 13 παιχνίδια που αντιμετωπίσαμε ομάδα με προπονητή το Σούλη Μαρκόπουλο μετά το σύντομο πέρασμα από τον πάγκο μας το 2007 ... Τουλάχιστον πελατειακή σχέση..
Όπως και στην πρεμιέρα του 2ου γύρου στην Πυλαία που προηγηθήκαμε με 24 πόντους και χάσαμε, έτσι και τώρα αν και ήμασταν μπροστά με 17π (35-18) στο 14', αλλά και 10π στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου (64-54, 31'), καταφέραμε να δεχτούμε ένα ... 17-31 στο τέταρτο δεκάλεπτο και φυσικά γνωρίσαμε την ήττα.. Αυτή ήταν η 10η φορά που συνέβη κάτι τέτοιο με τον Zdovc στον πάγκο, και μόνο τυχαίο δε μπορεί να θεωρηθεί πλέον ... Σίγουρα έβαλε το χέρι της η διαιτησία που ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων αμυντικά και δίνοντας αρκετά σφυρίγματα στους φιλοξενούμενους, δίνοντας έτσι και ένα μήνυμα στην διοίκηση για την επιλογή της να προτιμήσει το EuroCup της ULEB από το Champions League της FIBA .
Δεν φταίνε όμως οι γκρι, όταν η ομάδα είχε 11/12 δίποντα στο α μέρος, και συνολικά 17/22 και επέμενε να παίζει συνέχεια με τρίποντα ... και με αδικαιολόγητη εμμονή να σουτάρει αδιάκοπα απ'έξω ο Μαυροκεφαλίδης που είχε 1/10 ... Αξιοσημείωτο πως ενώ την προηγούμενη διετία σούταρε 50 τρίποντα σε Α1-Euroleague και φέτος έχει ήδη 107 και με πολύ λιγότερα παιχνίδια... Αν υπήρχε καθαρό μυαλό στον πάγκο, ή σοβαρός playmaker θα έπρεπε να μη συνεχίζαμε να προσπαθούμε να βρούμε στόχο με τον ίδιο ατελέσφορο τρόπο.. Δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα από τα δυο ... Παράλληλα είχαμε εξαιρετικά κακή διαχείριση του roster.. Ο Carter που ξεκίνησε ορεξάτος ξεχάστηκε στον πάγκο και δεν ξαναμπήκε μετά στο ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Eric έπαιξε και πάλι λιγότερο από 4' αν και είχε κλείσει διαδρόμους στον Clanton κάτω από τη ρακέτα μας, αφού βγήκε άμεσα για να συνεχίσει να σουτάρει τρίποντα ο Λουκάς.. Υποτίθεται πως ο παίκτης ήρθε για να βοηθήσει στα playoff.. Αν είναι να τον εμπιστεύεται για τόσο μόνο χρόνο ο προπονητής μάλλον κάναμε κάκιστη επιλογή και πάλι ..


Δείτε αρκετά στιγμιότυπα απο τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: