27.12.16

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ..

 Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 η ομάδα μπάσκετ αφού έχασε εύκολα από τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο με 86-73.. Σίγουρα υπήρχαν ελλείψεις, με τον Βασιλειάδη να παραμένει Αθήνα αφού δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο ΣΕΦ πριν ένα μήνα, τον Ivanovic να μην αγωνίζεται τελικά καθώς είχε μικροπρόβλημα στον αντίχειρα και τον Μαυροειδή να παίζει μεν αλλά μόνο έτοιμος δεν ήταν (γι'αυτο κι έμεινε λιγότερο από 7' στο παρκέ), αλλά η διαφορά ποιότητας, budget, δυναμικότητας είναι τέτοια που δεν δικαιολογείται η ήττα και πολύ περισσότερο ο τρόπος που ήρθε..
Σε καμιά χρονική στιγμή δεν μπορέσαμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ, κυνηγούσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τους γηπεδούχους, καθώς είχαμε κάκιστη συνολικά εμφάνιση... Εκευριστικά μεγάλη αστοχία έξω από τα 6μ75 με μόλις 5/28 τριποντα (18%...) και χωρίς τον Μαυροειδή για να υπάρχει κάποιος να ποστάρει μέσα στο 'ζωγραφιστό' , δεν υπήρχαν λύσεις στο σκοράρισμα μια που ο Dixon για άλλο ένα ματς που ξεκίνησε βασικός 'σημαδεύτηκε' από τους αντιπαλους και φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ μένοντας σε μονοψήφιο νούμερο.. Τραγικη και η παρουσία μας κάτω από το καλάθι με τους Reddic & ...Βασιλόπουλο να κάνουν πάρτυ.. 24 αυτοί οι δυο από τα 42 των αντιπάλων μας και μόλις 26 εμείς ...

Με τέτοιες εμφανίσεις η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας δείχνει επιτακτική καθώς στις επόμενες 20 μέρες κρίνονται η 3η θέση της regular, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η ευρωπαϊκή μας πορεία ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: