13.2.20

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την πρόκρισή της στον τελικό της Κυριακής πέτυχε η Α.Ε.Κ. κάνοντας το καθήκον της στο Αιγάλεω κερδίζοντας με 71-89 τον Διαγόρα Δρυοπιδέων παίζοντας αρκετά καλά στο τέλος της 2ης περιόδου και στο 3ο δεκάλεπτο, όταν το 28-28 έγινε 43-70 κάνοντας διαδικαστική τη συνέχεια. Έτσι η Βασίλισσα θα αγωνιστεί για 12η φορά σε τελικό Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει τον 5ο της τίτλο απέναντι στον Προμηθέα που απέκλεισε το Περιστέρι για να φτάσει για πρώτη φορά τόσο ψηλά στη διοργάνωση. Βέβαια ενώ σχεδόν σε όλη την Ευρώπη θα γίνεται Final8, εδώ θα έχουμε ξανά τελικό μόνο με μαθητές και χωρίς οπαδούς των δυο ομάδων ελέω ανικανότητας της ΕΟΚ και απροθυμίας του προέδρου των αντιπάλων μας που εκκολάπτεται για αντικαταστάτης του "αιωνόβιου" Σωλήνα....

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν δεδομένη και δεν μπορούν να βγουν σαφή αγωνιστικά συμπεράσματα, ενώ από ένα σημείο και μετά ήταν λογικό να επέλθει και χαλάρωση λόγω του σκορ. Σίγουρα όμως προβληματίζουν τα εύκολα drive που έκαναν οι περιφερειακοί του Διαγόρα, το γεγονός πως ο -ακόμα και τώρα εξαιρετικός σκόρερ- Καράμπουλας δεν περιορίστηκε αλλά απλά κουράστηκε και η δυσκολία να τελειώσουν φάσεις οι σέντερ ακόμα και απέναντι στη συγκεκριμένη frontline.
Το πιο ελπιδοφόρο της βραδιάς ήταν σίγουρα η παρουσία του Ρογκαβόπουλου, που για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι μπήκε και αποτέλεσε τον game changer παίζοντας εξαιρετικά και στην επίθεση αλλά και συνολικά.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: