27.2.20

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Αν και έπαιξε με σύνθεση ανάγκης ειδικά στα guard (Ζήσης, Langford, Ray αλλά και Γκίκας που ήταν μόνο τυπικά στη 12άδα) και όχι μόνο (αφού και ο Grant έπαιξε με πρόβλημα) και βρέθηκε να χάνει με 35-50 στα μέσα της τρίτης περιόδου και με 74-80 στα 49.9", η Βασίλισσα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας τελικά το Ρέθυμνο (Cretan Kings) με 84-83 κόντρα και στα πολλά φαλτσοσφυρίγματα... Και μόνο το μπρος πίσω του Francamp που αγνόησαν οι διαιτητές το οποίο έφερε τρίποντο και μια βολή από την τεχνική ποινή στον Παπαθεοδώρου που δικαιολογημένα αντέδρασε αρκεί για να φανεί η διαφορά στον τρόπο που σφύριζαν τις δυο ομάδες .. 


Έτσι η Κυπελλούχος παραμένει με δυο νίκες διαφορά στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ πέτυχε και την 13η συνεχόμενη νίκη της στην Α1, κλείνοντας δηλαδή έναν ολόκληρο γύρο αήττητη. Πλέον μπροστά της έχει το ματς του Σαββάτου στο Π.Φάληρο με τον Πανιώνιο, πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Telekom Baskets Bonn την Τετάρτη και ελπίζει σίγουρα να αδειάσει το απουσιολόγιο από τους τραυματίες ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο πλήρης σε αυτές τις αναμετρήσεις.
 MVP του αγώνα ήταν σαφέστατα ο ..Super Mario Chalmers, που έπαιξε και για τους συμπαίκτες του που έλειπαν στην επίθεση (26π στο καλύτερό του παραγωγικά ματς στην Ευρώπη αυτή τη διετία) χωρίς να αμελήσει τις αμυντικές και όχι μόνο βοήθειες. Η εμφάνισή του, όπως και το αγωνιστικό θάρρος/θράσος του Τολιόπουλου στο τέλος είναι σίγουρα τα δυο πιο θετικά που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από αυτή την ειδικών συνθηκών αναμέτρηση.



Δείτε βίντεο από τον αγώνα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάριο φαίνεται πολύ προσγειωμένο παιδί και πολύ καλός χαρακτήρας...προσφέρει σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού που δεν φαίνονται εύκολα,όχι μόνο στο σκοράρισμα!
Μόνο Βασίλισσα!!!

haridimos είπε...

Βάζει υποδειγματικά το σώμα του στην άμυνα & στην επίθεση. Δεν έχει κανένα τουπέ που θα δικαιολογούσαν τα δυο δαχτυλίδια ΝΒΑ . Εξαιρετικός χαρακτήρας & παίκτης ομάδας.

Unknown είπε...

Ο τολιοπουλος με εμπιστοσύνη από τους προπονητές και από εμάς θα γίνει καλύτερος του λερρντζακη