1.3.20

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ

Έστω και στην παράταση η Βασίλισσα πέτυχε την 14η συνεχόμενη νίκη της στην Α1, κερδίζοντας τον Πανιώνιο Su Casa στο Σοφία Μπεφόν με 96-101 (κδ 84-84).. Η εμφάνιση όμως ήταν τουλάχιστον προβληματική απέναντι σε ένα σαφέστατα αδύναμο αντίπαλο που κατέβηκε ουσιαστικά χωρίς σέντερ και σίγουρα θα πρέπει να χτύπησε καμπανάκι πριν την κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση με τη Γερμανική Telekom Baskets Bonn την Τετάρτη... Δεν δικαιολογείται να έχει 16 παραπάνω ρημπάουντ και 11 περισσότερες ασιστ και να χρειάζεται παράταση για να επικρατήσει των κυανέρυθρων, που είχαν και τη δυνατότητα να πάρουν το ματς με το τελευταίο σουτ του 40λεπτου.. Μπορεί κόντρα σε έναν αντίπαλο με δίδυμο σέντερ τους Τσουγκαράκη-Καμαριανό να μην το πλήρωσε (και να αύξησε και τη διαφορά της από τον 3ο της βαθμολογίας) αλλά την Τετάρτη με ανάλογη εμφάνιση θα έχει μεγάλο πρόβλημα..
Τουλάχιστον, πέρα από τη νίκη, είχαμε την επιστροφή των Langford και Ray κι έτσι σιγά-σιγά αδειάζει το απουσιολόγιο .. Ο πρώτος χωρίς να εντυπωσιάσει έπιασε τα στάνταρντ του στο σκοράρισμα, ενώ ο δεύτερος αν και ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα έδειξε μακριά από τον καλό του εαυτό.  Από την άλλη πέρα από τη σωστή αγωνιστική διάθεση των Maciulis, Chalmers και την καλή γενικά παρουσία του Χρυσικόπουλου, είδαμε και κάποιους παίκτες να μην εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που είχαν για να αποκτήσουν μεγαλύτερο ρόλο στο rotation...

Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ (με μονοκάμερο και να χανει φάσεις αλλά τι να γίνει ... έτσι καλύφθηκε δυστυχώς..)

Δεν υπάρχουν σχόλια: