8.3.20

ΜΕ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ


Την 15η συνεχόμενη νίκη της στη φετινή Α1 πέτυχε η Κυπελλούχος ομάδα μπάσκετ -μεγαλώνοντας κι άλλο τη φετινή επίδοσή ρεκόρ της στην κατηγορία- κερδίζοντας με 86-61 τον Ηρακλή μπροστά σε κάτι περισσότερους από 2 χιλιάδες οπαδούς της στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου (που για πρώτη φορά μετά από μήνες δεν είχε απουσίες λόγω τραυματισμών) μπήκαν δυνατά στην αρχή παίζοντας καταλυτικά σε άμυνα και επίθεση στο 1ο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 30-12. Στη συνέχεια υπήρχε και μια φυσιολογική χαλάρωση, οι κυανέρυθροι πλησίασαν στους 6π, για να ξαναπατήσουν το γκάζι στο τέλος και με ένα επιμέρους 26-10 σε αυτό να κλείσουν με 25π διαφορά το παιχνίδι.
O πάγκος πολύ σωστά άνοιξε το rotation καθώς χρησιμοποιήθηκαν και οι 12, με κανέναν να μην παίζει πάνω από 25' ή λιγότερο από 9' (με εξαίρεση τον Γκικα που επέστρεψε μετά από 50 μέρες) κι έτσι έγινε και η κατάλληλη συντήρηση δυνάμεων πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης στη Βόννη.
Tα δίδυμα Ζήση-Ray στο 1ο δεκάλεπτο και Chalmers-Jankovic στο 4ο, ήταν αυτά που ξεχώρισαν οδηγώντας την ομάδα σε επίθεση & άμυνα. Η σωστή αγωνιστική νοοτροπία των έμπειρων παικτών, δίνει το παράδειγμα τους υπόλοιπους αλλά και φανερώνει και άλλον ένα λόγο που έχουν κάνει την καριέρα τους.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: