24.9.20

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ..

 

Όταν στο 32'42" προηγείσαι με 73-77 και δέχεσαι ένα απίστευτο 23-6 σερί χωρίς να κόψεις καμιά προσπάθεια των αντιπάλων με φάουλ (καναμε το 2ο φάουλ μας μόλις στο 39'..) δε χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση γιατί χάθηκε με το καλημέρα ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Αν και η ομάδα μας θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο έτοιμη μια που έχει ματς do-or-die την άλλη εβδομάδα για το Final-8 του BCL κι ενώ διατήρησε τον βασικό της κορμό κρατώντας 3/6 ξένους και 6/9 έλληνες σε αντίθεση με τον Προμηθέα που άλλαξε όλους τους ξένους και από τους έμπειρους έλληνες έμεινε μόνο ένας, τελικά γνώρισε την ήττα και με κάτω τα χέρια στην 4η περίοδο..
 
Κι όμως το ματς ξεκίνησε διαφορετικά και μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου η Α.Ε.Κ. έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό, προηγούμενη με 10π (23-33, 25-35) έχοντας ξεπεράσει τα φαλτσοσφυρίγματα και το φόρτωμα με φάουλ του Moreira. Όμως χαλάρωσε αρκετά και το σκορ έκλεισε πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και στην επανάληψη ήταν πλέον ντέρμπυ πόντο-πόντο.. Ήρθε και η κάκιστη αμυντική εμφάνιση ειδικά στην 4η περίοδο κι έδεσε.. Η Α.Ε.Κ. είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη χρονιά με έναν τίτλο αλλά δυστυχώς έχασε αυτή την ευκαιρία και ας ελπίσουμε αυτή η απώλεια να λειτουργήσει σαν καμπανάκι για την επόμενη εβδομάδα που υπάρχει το Final8 και εκεί τέτοια λάθη & ολιγωρίες δεν συγχωρούνται..



Ο Atkins έκανε τελικά το ντεμπούτο του αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα - δεν είναι και περίεργο αφού έχει ελάχιστες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.. Σήμερα υπάρχει ο άνευ λόγου και ουσίας αγώνας με τον Παναθηναϊκό για την 3η θέση που γίνεται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους.. Μπορεί πάντως να χρησιμέψει αν τον αντιμετωπίσουμε σωστά και δοκιμαστούν πράγματα για το Final-8 ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: