12.11.20

ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΥΣ

 

Αν και μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ και βρέθηκε να χάνει με 13-20 (9') και 26-35 (14') η Βασίλισσα ανέβασε σταδιακά στροφές κι έφτασε πολύ εύκολα στην επικράτηση με 95-69 επί της Πρωταθλήτριας Λευκορωσίας Tsmoki-Minsk, παραμένοντας αήττητη και επικεφαλής στον όμιλό της στο φετινό BCL. Είναι σαφές πως λείπουν αγώνες από την ομάδα (πέρσι στα μέσα Νοεμβρίου είχε παίξει 12 παιχνίδια και φέτος αν βγάλουμε το Supercup και το Final8 που ήταν ουσιαστικά preseason έχει δώσει 5), είναι θετικό πως έχει πάρει το ροζ φύλλο σε αυτά.

Η διαφορά δυναμικότητας & κλάσης επέτρεψε στον coach να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες (εκτός του Μαυροειδή) αλλά και να 'ξεκουρασει' στο τέλος τον Langford χωρίς να τον 'φορτώσει' με περιττά λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα βρήκε λύσεις από τον Moreira που για άλλο ένα ματς ήταν αποτελεσματικός επιθετικά χωρίς να λησμονεί τα αμυντικά του καθήκοντα, τον Lojeski που συνεχίζει να είναι εξαιρετικά εύστοχος μέχρι τώρα (59% 2π με 16/27  και ακόμα περισσότερο 61% 3π με 21/34), τον Maciulis που επανήλθε μετά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα.

Αξίζει να γίνει όμως μια ξεχωριστη αναφορά στον Κατσίβελη που για πρώτη φορά φέτος (αλλά και συνολικά μαζί με την προηγούμενη θητεία του το 2015/16) έδειξε τόσο θετικό πρόσωπο και στις δυο πλευρές του παρκέ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: