18.11.20

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

 

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο -με όλα τα ματς να τα έχει παίξει εντός όμως- της φάσης των ομίλων του φετινού BCL η Βασίλισσα, αν και έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στην Cholet που είχε σίγουρα περισσότερα προβλήματα από αυτήν (Χρυσικόπουλος) καθώς έπαιξαν ουσιαστικά χωρίς σέντερ. Στα παιχνίδια του β γύρου, με αρχή αυτό στη Γαλλία σε περίπου ένα μήνα θα κριθεί η πρόκριση και η θεση που θα πάρουν οι ομάδες - αλλά αυτό αργεί ακόμα.. 

Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει βρει τρόπο να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό του Slaughter που θα κάνει προγραμματισμένη αρθροσκόπηση ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του.. Και σαφέστατα μόνο εύκολο δε θα είναι να καλυφθεί η απουσία του καλύτερου αμυντικού της frontline ... ας μην ξεχνάμε πως και πέρσι στο διάστημα που έλειπε η ομάδα είχε σημαντικά προβλήματα.. Θα πρέπει να δώσουν λύσεις οι Μαυροειδής-Γόντικας και να βοηθάει περισσότερο αμυντικά ο Moreira αν δεν γίνει κάποια προσθήκη, όπως είναι και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή.

Τουλάχιστον δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα ο Lojeski..63% στα 2π και 61% στα 3π μέχρι τώρα, ενώ στα τρία τελευταία ματς μετράει 16π μο με 6/7 1π, 9/15 2π, 9/13 3π, 2,0ρ-2,0ασ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: