27.9.21

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

Με νίκη ολοκλήρωσε το Supercup η ομάδα μπάσκετ, κερδίζοντας με ιδιαίτερη ευκολία στον μικρό τελικό το Λαύριο Megabolt με 67-86 κι έτσι τερμάτισε στην 3η θέση. Ο αγώνας σίγουρα ήταν ουσιαστικά αδιάφορος και στην πραγματικότητα ένα 'επίσημο' φιλικό προετοιμασίας, αλλά δεν παύει να είναι μια νίκη κόντρα σε αντίπαλο που αποτέλεσε τον κακό της δαίμονα την περασμένη χρονιά.. Το Λαύριο σίγουρα δεν είναι αυτή τη στιγμή στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πέρσι - όμως ούτε και πέρσι τέτοια εποχή είχε στρώσει.. μετά τα κρούσματα covid, την έλευση του Cosey και τα συνεχόμενα ματς βρήκε το ρυθμό που το οδήγησαν στους τελικούς της Α1

Έχοντας παίξει μόλις 18 ώρες πριν με τον Προμηθέα, το rotation άνοιξε αναγκαστικά και καλό θα είναι να συνεχίσει έτσι γιατί φάνηκε πως η ομάδα λειτουργεί καλύτερα και πιο ορθολογικά όταν πχ οι Jelovac-Μπόγρης μένουν λιγότερη ώρα στο παρκέ (27'+11' στον ημιτελικό, 17'+3' αντίστοιχα στον μικρό τελικό) και πήραν ενεργό ρόλο οι Πετρόπουλος, Φιλιππάκος ενώ αξιοποιήθηκε καλύτερα και ο Griffin.

Όταν ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Παππάς και ενσωματωθεί θα είναι σίγουρα καλύτερη η κατάσταση (και αν έρθει τελικά το επόμενο διάστημα ο Κόνιαρης ακόμα περισσότερο). Το πρόβλημα βέβαια είναι πως η ομάδα ξεκινά με απαιτητικό πρόγραμμα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις βλέψεις της μέσα στη σεζον.. ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο, Ουγγαρία (6/10), Λάρισα μέσα, Απόλλωνα Πάτρας έξω, Treviso & Άρη στα Λιόσια, Ιωνικό και Riga εκτός.. 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλουμε να παίξουμε run 'n gun γιατί δεν πήραμε τον Cosey που είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για να υπηρετήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού (και έμεινε και ελεύθερος) ?

haridimos είπε...

Αγνωστο.. Ίσως είχε ψηλό κασέ ή μάλον απλά δεν τον ήξερε ο Δεδας γιατι εφερε κατά βαση παικτες που είτε είχε παλιοτερα σε ομάδες του είτε τους ήξερε σαν αντιπάλους.
Με Colom μέσα, run δεν μπορεις να κάνεις (ειδικά αν ειναι μεσα και Jelovac/Μπογρης)..