11.1.23

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !


 Αν και έπαιξε με πάρα πολλά προβλήματα (παρατάχθηκε με μόλις 10 παίκτες από τους οποίους υπολογίζονταν οι 9, καθώς ο Κόνιαρης έμεινε Αθήνα λόγω ίωσης οι Πετρόπουλος-McGriff δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ούτε ο 15χρονος Μητρέλος μπορούσε να αγωνιστεί καθώς δεν ήταν δηλωμένος στη σχετική λίστα) και βρέθηκε να χάνει με 18-9 στο τέλος της α περιόδου και 20-11 στις αρχές της β, η ομάδα της Α.Ε.Κ. ανέκαμψε και μετά από ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο (που το επιμέρους σκορ ήταν 10-23 υπέρ της) έφτασε τελικά στη νίκη αν και 'καρδιοχτύπησε' στο τέλος .

Κορυφαίος του αγώνα (αλλά και της σειράς με την Tofas) ήταν σίγουρα ο Akil Mitchell (21π-14ρ-6ασ στην Προύσα, 18,5π-10,5ρ-4,5ασ στα Play-Ins) με άξιους συμπαραστάτες τους Strelnieks (16,5π με 7/10 3π και 5,5ασ) Miles (12,5π με 5/12 3π και 6,0ρ) και Φλιώνη (7,5π-3,0ασ), ενώ και οι υπόλοιποι που έπαιξαν έβαλαν το λιθαράκι τους για τη νίκη πρόκριση .

Στη φάση των '16' η Α.Ε.Κ. θα αγωνιστεί στο Group K μαζί με τις Unicaja Malaga, Galatasaray NEF και τη νικήτρια της σειράς MHP RIESEN Ludwigsburg / Limoges CSP .

Λόγω της τιμωρίας της έδρας ο κόσμος θα μπορέσει να βρεθεί στις εξέδρες μόνο στα δυο τελευταία ματς με Galatasaray & Unicaja . 

Δείτε highlights από το παιχνίδι




2 σχόλια:

GeorgeZ είπε...

Κορυφαίος της σειράς ήταν ίσως ο Στρέλνιεκς, που πέτυχε πολύ μεγάλα σουτ και στο πρώτο και στο δεύτερο μάτς, όχι ότι ο Μίτσελ δεν ήταν εξαιρετικός, απλά στα κρίσιμα λεπτά ο Λετονός έκανε την διαφορά και για μένα αυτό τον καθιστά πρωταγωνιστή.

Από εκεί και πέρα είναι πραγματικά απίθανο αυτό που συμβαίνει για δεύτερη φορά με το πρόγραμμα στην φάση των 16 του BCL. Είχαμε την απίθανη εβδομάδα με 8 παίκτες και δύο ταξίδια σε μιάμιση μέρα το 2020-2021 και τώρα ξεκινάμε με τα δύο πιο δύσκολα μάτς εκτός έδρας, όπως με δύο εκτός ξεκινήσαμε και στην πρώτη φάση φέτος.

Πόσες πιθανότητες δίνεις για την πρόκριση;

haridimos είπε...

Ο Λετονός έκανε "απόσβεση" με τις εμφανίσεις του.
Τώρα για την πρόκριση, αν δεν ξεμπλέξουμε με τα μπαν ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε παίκτες, δεν έχουμε τύχη.