22.1.23

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ

 

Μετά από την Καρδίτσα, η Α.Ε.Κ. πέρασε νικηφόρα και από το κλειστό της Περιβόλας στην Πάτρα κερδίζοντας τον Απόλλωνα κι έτσι θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία στην Ανδαλουσία όπου αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Unicaja στη Μάλαγα. Η ομάδα είχε και πάλι ελλείψεις (Frazier, Madsen έμειναν στην Αθήνα και είναι αμφίβολοι και για το ματς στην Ανδαλουσία) αλλά μετά τις κινήσεις που έγιναν το ρόστερ είναι πιο γεμάτο και μπορεί να καλύψει πιο εύκολα τέτοιες απουσίες.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν σαφέστατα ο Miles που στο εγχώριο φετινό του ντεμπούτο έδωσε πάρα πολλές λύσεις ανοίγοντας την αντίπαλη άμυνα. Με τα δικά του τρίποντα (4/7) αλλά και αυτά των Παπαδάκη (2/2), Strelnieks (2/3), Φλιώνη (2/4) βοήθησαν να τελειώσουμε το ματς με 13/28 (46%) από τα 6μ75 και με την εξαιρετική ευστοχία από εκεί να καλύψει τα άθλια ποσοστά της στα δίποντα (μόλις και μετά βίας 9/30 με 30%..)

Έτσι με όπλο την άμυνα -και την αδυναμία των αντιπάλων- πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και έτσι οι οπαδοί μας, που κέρδισαν με τη σειρά τους τη μάχη της εξέδρας, έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο.


Χαϊλάϊτς από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: