10.3.05

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΣΤΗΝ Α1

"H νίκη επί της Efes ήταν πολύ μεγάλη και ήμουν πολύ χαρούμενος που πολλές εφημερίδες έβαλαν το αποτέλεσμα στα πρωτοσέλιδά τους" είπε ο Ζήσης. "Πιστεύω πως το μπάσκετ θα συνεχίζει να προσελκύει ακόμα περισσότερο κόσμο εδώ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από τους οπαδούς μας και μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση κι έτσι ήμουν πολύ τυχερός που χιλιάδες ανθρώπων είδαν αυτό που έγινε. Πιστεύω πως και το ίδιο το μπάσκετ ήταν τυχερό επίσης. Αυτές είναι στιγμές που δημιουργούν μπασκετικούς οπαδούς. Ήταν το σημαντικότερο σουτ της ζωής μου μέχρι τώρα. Ήταν ότι θα μπορούσα να ζητήσω, το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Έκανα πολύ καλό παιχνίδι και έπαιζα με ματωμένη μύτη. Δε θα το ξεχάσω ποτέ."

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο Νίκο Ζήση, αλλά και τις δηλώσεις του διεθνή γκαρντ μας, που φιλοξενούνται στο site της FIBA. .

Παράλληλα να σας υπενθυμίσω, πως και φέτος ο ΕΣΑΚΕ κάνει online vote για το Αll Star Game (Πάτρα, 9-10 Απρίλη). Μέχρι την Κυριακή 27 Μαρτίου, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία ανάδειξης των δύο ομάδων καθώς και των προπονητών, βάζοντας ταυτόχρονα υποψηφιότητα, ώστε να είστε εσείς οι τυχεροί της κλήρωσης που θα περιλαμβάνει πλούσια δώρα. Το ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη των ομάδων και των προπονητών, που θα συμμετάσχουν στο NOKIA ALL STAR GAME, μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, www.esake.gr, όπου υπάρχει και ο αναλυτικός κατάλογος των δώρων που θα κληρωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: