19.4.05

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2005/06

Ναι δεν κάνω πλάκα. Σήμερα έχουμε 19 Απρίλη, η regular season ακόμα δεν έχει τελειώσει και η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τις τιμές και την τιμολογιακή πολιτική για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Αν σκεφτούμε πως πέρσι βγήκαν μερικές μέρες πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο, πως το 2002/03, κυκλοφόρησαν ΑΦΟΥ παίξαμε το ματς κυπέλλου με τον Μακεδονικό... πως το 2000/01, βγήκαν 2-3 μέρες πριν το ματς με την Kinder... πως μια από τα ίδια είχαμε σχεδόν κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι (το προφανές για μένα ή για σας, αλλά όχι για την ΚΑΕ μέχρι σήμερα) να είναι διαθέσιμα από νωρίς τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους.

1) Τα εισιτήρια είναι σίγουρα ακριβά -όχι σε σύγκριση με τους απαταιώνιους, αλλά σε σύγκριση με το τι τιμές είχαν μέχρι το 2002 στο ΟΑΚΑ, που τα φθηνά στα μπλε είχαν 35 χιλιάρικα δηλ. 102,7 € και τα ακριβά 100χιλ ή 293,47€- αλλά τουλάχιστον δεν ακριβαίνουν σε σχέση με φέτος. Στα πέταλα μένουν στα 150€, στα 'SILVER' πίσω από τους πάγκους στα 470€. Η αλλαγή με την Γ (είχε 360€) που έγινε το ίδιο με τα Β-Δ (είχαν 260€) και στα 290€, είναι σωστή, αφού φέτος τα απλά εισιτήρια μετά το παιχνίδι με τον Πανιωνιο είχαν ίδια τιμή σε Β-Γ-Δ.

2) Θεωρώ λάθος την επιμονή στον όρο ΣΤ στη φόρμα που υπογράφει κάποιος για τα διαρκείας.
Παράθεση:
"(ΣΤ) Η ΑΕΚ-ΚΑΕ απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για οιαδήποτε καταστροφή, περιουσιακή ζημία, αστική ευθύνη ή τραυματισμό που μπορεί να υποστείτε και που ενδεχομένως συνδέεται με την παρακολούθηση του αγώνα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, όπως και εάν έχουν προκληθεί, συμπεριλαμβανομένης και της αμέλειας ή άλλης πράξεως ή παραλείψεως της ΑΕΚ-ΚΑΕ."
Καταλαβαίνω το πνεύμα. Αλλά ..
1/ στα απλά εισιτήρια ΔΕΝ υπάρχει τετοιος όρος.
2/ Αντί να λέει πως η ΚΑΕ ΑΕΚ απαλάσσεται από κάθε ευθύνη, θα μπορούσε να λέει πως υπεύθυνος για ότι πάθεις στο χώρο, είναι η ΓΓΑ, ο Δήμος Γαλατσίου, το Υπ.Αθλητισμού, κάποιος τέλος πάντων... Γιατί αν πέσει και σε πλακώσει για παράδειγμα το κουβούκλιο που υπάρχει για την ασφάλεια πάνω από τις θύρες Ζ,VIP's,H κάποιος πρέπει να φταίει... Δε γίνεται να κυνηγάς τον ... Χατζηπετρή.

3) Θεωρώ επίσης τεράστιο λάθος το χρονικό περιθώριο για την ανανέωση. Δεν είναι δυνατόν να λες στις 18/4, πως για να ανανεώσεις με έκπτωση πρέπει να το κάνεις μέχρι τις 28/4....
Να πω πάντως πως μετά τις 28/4 δεν υπάρχει αύξηση. Απλά το παίρνεις στην τιμή που το πήρες και φέτος.

4) δεν βγήκε και φέτος πακέτο ΜΟΝΟ για πρωτάθλημα. Όλα τα μίνι-πακέτα αφορούν αγώνες Ευρωλίγκας και αγώνες Α1. Δεν βρίσκω κανένα άλλο λόγο πέρα από το να μην τους αφήνει η Uleb..

5) Parking. Είναι ηλίθιο αυτό το '1 θέση πάρκιγκ ανά 3 κατόχους' στους silver. Φέτος το κατάλαβαν στην πορεία και το άλλαξαν μετά από το πρώτο μηνα-δίμηνο. Τώρα μάλλον δούλεψε copypaste από πέρσι... Έτσι κι αλλοιώς οι θέσεις πάρκιγκ είναι υπεραρκετές για τα εισιτήρια διαρκείας. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι περιορισμοί. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και πρόβλεψη parking ΚΑΙ για τους κατόχους διαρκείας στα Β-Γ-Δ. Και αν φτάσει η ΚΑΕ να πουλήσει περισσότερα από τις θέσεις παρκαρίσματος, τότε ας το δει.

Στα θετικά τώρα...

α/Το πραγματικό οικογενειακό εισιτήριο, για σένα και τον πατέρα σου, ή οποιουσδήποτε έχουν μέχρι και 2ο βαθμό συγγένειας.
β/ Η έκπτωση 10% αν πάρει διαρκείας και ένας φίλος σου. Μόνο που και εδώ είναι ηλίθιο το χρονικό περιθώριο που είναι μέχρι 28/4. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μεσολαβούν με το ζόρι 10 μέρες και πως η προθεσμία εκπνέει την Μεγάλη Πέμπτη...
γ/ Το ότι δέχονται όλες τις βασικές πιστωτικές (Visa, Mastercard) και γίνεται μέχρι και 10 άτοκες δόσεις. Βέβαια δεν γίνονται δεκτές οι Diners που 'βγάζει' η ΠΑΕ και αυτό ίσως να είναι ψιλοπρόβλημα.


Υ.Γ. Με Βασίλη μέσα στην ομάδα πήραμε τις κούπες. Δυο χρονιές χωρίς Βασίλη βολοδέρνουμε. Ελπίζω το καλοκαίρι να υπάρχει Βασίλης στο ρόστερ μας. Δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: