13.4.05

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

του All Star Game, όπου είχε μετακομίσει σχεδόν όλη η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού συμμετείχαν οι Νίκος Χατζής (Έλληνες+τρίποντα), Νίκος Ζήσης (Έλληνες), Sandro Nicevic (Ξένοι), Toby Bailey (Ξένοι+καρφώματα), Γιάννης Μπουρούσης, Σπύρος Μαγκουνής, Νίκος Παπανικολάου (Ελπίδες νότου) με τον τελευταίο να συμμετέχει και στα τρίποντα των Ελπίδων, ενώ ο Φώτης Κατσικάρης καθόταν στον πάγκο των Ελλήνων και είχαν μεταβεί και ο γυμναστής Γιάννης Μεριχωβίτης αλλά και ο μάνατζερ Κώστας Κώτσης. Με φορτωμένα χέρια γύρισε ο Toby που κατέκτησε τον τίτλο στα καρφώματα, σε ένα όμως πολύ ανούσιο διαγωνισμό με ελάχιστο ενδιαφέρον. Κάποιοι βέβαια θα πουν πως υπήρχαν και άλλα θετικά από το Σαββατοκύριακο... Εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός πως ο Φώτης Κατσικάρης κατάφερε τόσο να κερδίσει ομάδα του Zeljko Obradovic, όσο και να πάρει ροζ φύλλο στην Πάτρα όπου μετράει 2 ήττες πέρσι-φέτος από τον Απόλλωνα. Εγώ θα εστιάσω στο γεγονός πως ο Παπανικολάου ήταν 2ος στο διαγωνισμό τριπόντων των μικρών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως έχει 'καλό χέρι'. Και φυσικά επιτείνοντας τον προσωπικό μου προβληματισμό για το λόγο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο φέτος, με δεδομένο το πρόβλημα μας από τα 6μ25 σε αρκετά ματς.

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Γαλάτσι. Μπορεί η ΕΠΑΕ να άλλαξε την ώρα του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και να τον πήγε στις 18:15 αντί για 20:30 που είχε ορισθεί αρχικά, με αποτέλεσμα να το φέρνει πάνω στην ώρα τέλεσης του ματς με τους κυανόλευκους της Θεσσαλονίκης (βλέπετε τόσο το συνδρομητικό όσο και η ΠΑΕ σέβονται απεριόριστα τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν και τις δυο αναμετρήσεις τηλεοπτικά η μια, από το γήπεδο η άλλη), όμως η έγκαιρη αντίδραση της ΚΑΕ έλυσε το πρόβλημα μεταφέροντας το ματς από τις 17:00 στις 16:00. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς η μεταφορά της ώρας, απασχολούσε εμένα και άλλους 100-200-500 νοματαίους αφού οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται, αλλά η ΚΑΕ έκανε αυτό που έπρεπε δείχνοντας αν μη τι άλλο, πως τα ανακλαστικά της λειτουργούν άμεσα και πως δοικητικά είναι πολύ βελτιωμένη τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Υ.Γ. Ο Δήμος της Αθήνας καθάρισε με 25% συμμετοχή χρηματοδότηση και το ... Palais de TziggeroGiannako θα γίνει στο Βοτανικό και με κόστος 120-150 εκ. ευρώπουλα. Έτσι για σύγκριση, και ο Γρανίτσας 25% χρηματοδότηση ζητάει (από το κράτος) ενώ το πρότζεκτ του AEK ARENA κοστολογείται στα 100 εκ.ευρώπουλα και όσο να'ναι το υπόγειο στοιχίζει και κάτι παραπάνω από το υπέργειο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: