10.5.05

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ



Μιας ακόμα αποτυχημένης χρονιάς στην regular season της Α1... Γιατί με βάση το ρόστερ και τους αντιπάλους μας θα έπρεπε να μετράμε τουλάχιστον 4 νίκες παραπάνω και να τερματίζουμε στη χειρότερη περίπτωση 3οι ... και όχι να μετράμε ήδη 11 ήττες και να είμαστε 95% 6οι... Στα playoff, έχουμε τη δυνατότητα και το υλικό για να διασκεδάσουμε τις αρνητικές εντυπώσεις, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη το χάπι δε χρυσώνεται με τίποτα.

Αυτό που περιμένω να δω αύριο στο Γαλάτσι, δεν είναι φυσικά η παρουσία του κόσμου (αν είμαστε χίλιοι θα είναι ευχής έργο)... Αυτό που θέλω να δω, είναι πάθος και θέληση στα μάτια των παικτών μας... Αυτό που θέλω να δώ, είναι να κυνηγήσουμε το +14 κόντρα στον ΠΑΟΚ, είτε κερδίσει ο Πανιώνιος είτε όχι και η διαφορά θα μας είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Όταν όμως κόντρα στις ομάδες της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος μετράμε μόλις και μετά βίας μία νίκη (κόντρα στον Άρη... αφού Πανιώνιος, Μαρούσι, ΠΑΟ μας κέρδισαν μέσα-έξω), σίγουρα περιμένω το λιγότερο που είναι ένα ροζ φύλλο αγώνα αύριο.

Αν τελικά τερματίσουμε στην 6η θέση, θεωρώ 99% σίγουρο πως η σεζόν θα τελειώσει την ερχόμενη βδομάδα. Γιατί ο Άρης δεν πρόκειται να την πατήσει όπως πέρσι που τον πιάσαμε στον ύπνο...

Υ.Γ. Αύριο αναμένεται να γίνει το πολυθρύλητο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής που αναμένεται να ορίσει ημερομηνία εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης μέσα στο μήνα. Με το περιβόητο ραντεβού με το υπουργείο να φημολογείται πως έχει κλειστεί για τις 19/5, το πιθανότερο είναι να έχουμε ΓΣ στις 30/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: